X

Om Collectia

Hvem er Collectia?

Collectia CMS A/S (Collectia) blev etableret på det danske marked i 1998 under navnet Transcom CMS A/S (Transcom) i forbindelse med, at Tele2 startede op i Danmark, og har således mere end 21 års erfaring med at inddrive sager. Transcom blev til Collectia, grundet opkøb af virksomheden d. 1 marts 2016. De nye ejere er kapitalfonden Findos Gmbg, som består af 5 tyske familier, der hver især ejer store tyske koncerner.

Collectia tilbyder håndtering af alle typer ydelser i forbindelse med salgsfakturaer/debitoradministration, såsom faktura-, rykker-, inkassovarsel-, administration af betalingsaftaler, inkassoservice, samt retslig behandling. Vi er således et erfarent inkassofirma, der hjælper vores klienter med at få deres penge hjem på en respektfuld og konsekvent måde. Dermed optimerer vi vores klienters Cash flow, og minimerer tab på deres kunder, samtidige med at vi bevarer den gode relation.

Vi er 100 medarbejdere i Collectia og sammen med vores samarbejdspartner, er vi ca. 140 medarbejdere, der hver dag arbejder på, at hente vores klienters penge hjem. Vi håndterer dagligt tusindvis af inkassosager, hvilket giver os et dybdegående kendskab til kundens betalingsevne. Alt denne viden har vi samlet i en inkassoscore, som giver os den statistiske sandsynlighed for din kundes betalingsevne. Ud fra kundens betalingsevne, udvælger vi det inddrivelsesværktøj, der passer bedst til den enkelte. Ud over vores inkassoscore, bygger vores løsninger på en professionel dialog, hvor vi har fokus på den enkelte kunde, og hvor vores filosofi er, at den manglende betaling er en forglemmelse.

Vi arbejder i dag for en række af landets største virksomheder inden for Bank, Finans, Realkredit, Forsikring, Energi, Parkering, Telecom, Boligforeninger, Media, samt små og mellemstore virksomheder.

En solid samarbejdspartner

Vi er en økonomisk solid samarbejdspartner, som er AAA-kreditvurderet.

Medlem af Dansk Inkassobrancheforening

Partner med Experian

Medlem af det international brancheforening League International for Creditors (LIC), hvilket er et netværk af autoriserede inkassofirmaer

Kvalitetssikring af dit brand

Vi har fokus på høj kvalitet i alle vores processer og er kvalitetssikrede efter ISO 9000:2008-standarden. Det betyder, at vi hvert år bliver auditeret af Lekon Certificering, samt vi har vores egne interne auditører, som sikrer, at vores processer og procedure er “up-to-date” og bliver anvendt af vores medarbejdere.

Vi har organiseret os med specialistafdelinger, der er bygget op omkring branchespecifikke kompetencer. Derfor kan vi altid sikre, at du får den mest professionelle, etiske og kvalitetsmæssige behandling af dine sager, mens vi samtidig varetager dit brand.

Vores filosofi gør, at vi som udgangspunkt tror på, at en manglende betaling er en forglemmelse eller en fejl. Derfor behandler vi dine kunder med respekt. Det sikrer, at dine kunder kommer tilbage til dig, efter et endt forløb hos os, hvis du naturligvis ønsker det. Vi varetager dit navn og brand i hele processen.

Vi er fem gange blevet kåret som Gazelle-virksomhed – senest i 2014.