X

Samarbejdspartnere

Bliv Collectias næste samarbejdspartner

Collectia har en lang række samarbejdspartnere. Vi har indgået samarbejde med virksomheder, som har til formål at sikre dig unikke fordele samt en forenklet og gennemskuelig inkassoproces. Vi ønsker at gøre inkasso nemt og gennemskueligt for vores partners kunder/medlemmer. Derfor har vi udviklet forskellige koncepter, som rammer alles behov.

Nogle af Collectias partneraftaler

Tandlægeforeningen er en organisation, der varetager interesser for alle kategorier af tandlæger i Danmark.
Minuba ApS er en danskejet softwarevirksomhed med fokus på optimering og effektivisering af driften til både mindre og større virksomheder, især inden for installatør-, bygge- og anlægsbranchen.
Contravo er en rådgivnings- og formidlingsvirksomhed. Contravo hjælper i dag en lang række erhvervsdrivende til bedre leverandøraftaler og flere kunde samt private med at få løst deres konkrete opgaver.
PTO’s mål er at varetage private tandlægepraksis interesser bedst muligt. Dette gør de dels ved medlemsaktiviteter, dels ved at gøre deres indflydelse gældende inden for den odontologiske verden og blandt beslutningstagere på Christiansborg samt andre steder, hvor privat tandlægepraksis fremtid afgøres.
iBill er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus. Virksomheden blev grundlagt i 2009, og administrerer i dag fakturaer for hundredevis af danske kunder, og årlige indbetalinger for mere end DKK 200 millioner. iBill er ejet af en række professionelle danske investeringsselskaber.
Dinero er et firma, der har udviklet en fakturaløsning til små og mellemstore virksomheder. Hos Dinero kan du selv fakturere, lave momsregnskab, registrere dine købsbilag eller lade din bogholder/revisor gøre det, du ikke selv gider, mens du selv let kan følge med i, hvordan det går med dine køb og salg.