X

Rykkerservice

Lad Collectia rykke de glemsomme kunder!

Med Collectia rykkerservice får du et værktøj, som gør det let for dig at indkræve dit udestående. En klassisk udfordring for mange virksomheder er, at få rykket kunder, der ikke betaler. Den udestående gæld svækker dit cash flow og dermed din evne til at planlægge, hvordan du vil drive din forretning. Med Collectia rykkerservice, får du rykket dine kunder til tiden. Du frigør ressourcer, der er bedre brugt på at drive og udvikle din virksomhed.

Den komplette inkassoløsning

Collectia tilbyder den komplette inkassoløsning, som vi kan skræddersy, så den tager højde for netop dine behov. Vi håndterer både inden- og udenretlig inkassoproces. Fra udsendelse af faktura, rykker og inkassovarsel til håndtering af retssager, tvangseralisering og løbende overvågning af dine debitorer via vores onlineportal.

Vi ønsker at hjælpe både små og store virksomheder med at inddrive deres tilgodehavende fra deres kunder/medlemmer. Derfor at vi udviklet forskellige inkassoløsninger med unikke fordele – vi har selvfølgelig også en, der passer til din virksomhed.

Collectia rykkerservice kan hjælpe med at opnå:

  • Øget cash flow
  • Reduceret administration
  • Tid til at drive og udvikle din virksomhed
  • Bedre likviditet
  • Professionel håndtering af dine kunder
Se hvilke løsninger Collectia tilbyder

Få afdækket dine behov på 5 minutter

Vi ringer dig op for en uforpligtende snak om dine behov, så vi kan finde den rigtige løsning for dig

 

Ring mig op