Hent gratis inkassovarsel skabelon

Hent din skabelon her

  Ved at udfylde og indsende denne formular, bliver du også tilmeld vores Nyhedsbrev. Du vil derfor modtage tre nyhedsbreve omkring inkasso, rykkerskrivelser og gode råd til at undgå dårlige betalere. Efterfølgende vil vi kun sende dig nyhedsbrevet én gang om måneden.

   

  Inkasso starter altid med et inkassovarsel – og her har vi lavet den ultimative inkassovarsel skabelon til dig. Som inkassofirma har vi over 20 års erfaring. Derfor kan du trygt anvende skabelonen, der overholder alle krav og regler for, at et inkassovarsel er gyldigt. 

  Har du udfordringer med en debitor, der ikke har betalt en eller flere fakturaer, kan inkasso være en god løsning for at få dit tilgodehavende hjem, og det er her inkassovarslet kommer i spil.

  Før du må påbegynde inkasso, skal der sendes et inkassovarsel – du kan enten selv gøre det, få dit inkassofirma eller din advokat til det. Formålet med et inkassovarsel er at oplyse din debitor om jeres mellemværende og samtidig give debitor en frist til at indfri dette mellemværende – før sagens overgår til inkasso. Inkasso kan foregå hos jer selv i form af egeninkasso, hos et inkassofirma eller i fogedretten. Vi giver dig her en gratis skabelon til et inkassovarsel, du frit kan benytte – uanset om du er kunde hos Collectia eller ej.

  Der findes ingen officiel juridisk skabelon til et inkassovarsel, men der findes, jf. Inkassoloven nogle krav og regler som du skal overholde før inkassovarslet er gyldigt. Vi har derfor lavet den ultimative inkassovarsel skabelon, der naturligvis indeholder alt du har brug for, er nem at bruge og er 100% gratis.

  Såfremt du overdrager sagen direkte til inkasso hos Collectia, er det ikke nødvendigt at du selv sender inkassovarslet selv. Det skal vi nok gøre for dig.

   

  Brug for at vide mere om inkasso og inkassovarsler?

  Her hos Collectia elsker vi at hjælpe med at få dine penge hjem – uanset om du er kunde eller ej. Derfor producerer vi løbende kvalitetsindhold omkring inkasso og gældsinddrivelse på vores inkasso blog.

  Du kan også læse mere om inkassovarsel her eller hente vores gratis rykker skabeloner.

   

   

  Skriv til os

   Kontakt mig om:

   Skriv en kommentar

   Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *