Skip to main content
Collectia vs Corona COVID19 - Inddrivelse med respekt og forståelse
Sebastian S. •
06/04/2020

Collectia vs. Corona | Inddrivelse med respekt og forståelse

I denne specielle og usikre tid, hvor Coronakrisen påvirker det meste af det danske samfund, står man som erhvervsdrivende med et ekstra stort ansvar. Der er et behov for at tilpasse sig kundernes behov og blive mere løsningsorienterede. Inkassobranchen er naturligvis ingen undtagelse, da vi har daglig kontakt med debitorer, der nu står i en ny og uvant situation.

Vi fortsætter med at arbejde med den enkelte debitors betalingsevne med respekt, empati og forståelse

Krisen påvirker vores kunder og vores kunders kunder forskelligt. Der er nu mere usikkerhed i Danmark, hvor konkurser, sygemeldinger, fyringer, omsætningstab m.m. sætter overskrifterne i disse tider.

Collectia er en IT-virksomhed med speciale i inddrivelse. Vores tilgang har og vil være, at vi ved hjælp af data, de nyeste betalingsmetoder, digitale selvbetjeningsløsninger og forståelse for den enkeltes situation, finder frem til den løsning, der passer den enkelte debitor bedst.  Vi fortsætter med – også efter Corona – at behandle vores debitorer med respekt, forståelse og med udgangspunkt i den individuelle betalingsevne.

Ny situation for alle – Collectia tager ansvar

Coronakrisen er en ny situation for alle – og har din virksomhed brug for sparring og hjælp til, hvordan I skal behandle jeres debitorer i denne tid, så tag endelig kontakt til os. Sammen kan vi finde den rigtige løsning for dig.


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg