Hurtigere betaling med e-conomic og Collectia

At få rettidig betaling for sit arbejde, er altafgørende for at drive en sund forretning. Derfor er ubetalte fakturaer et stort irritationsmoment i hverdagen for mange erhvervsdrivende, der skal bruge både tid og ressourcer på fakturaopfølgning.

Derfor har vi udviklet en integration til Visma e-conomic regnskabsprogram – så du kan sætte din fakturaopfølgning og inkasso-arbejde på autopilot. Med en løsning hos Collectia og integration til e-conomic, kan du let sende din ubetalte faktura til inddrivelse, hvis kunden ikke reagerer på dine rykkerskrivelser.

 

Hvordan fungerer det?

Du kan hurtigt komme i gang med at sende ubetalte fakturaer fra dit regnskabsprogram direkte til Collectia. Vi har udarbejdet en simpel guide, der forklarer, hvordan du gør. Besøg linket nedenfor.

Opsætning af e-conomic integration

 

Har du ikke en løsning hos Collectia?

Du skal have en løsning hos Collectia for at gøre brug at integrationen. Men fortvivl ikke, hvis du ikke er klient hos os endnu! Du kan hurtigt tilmelde dig vores services. Det tager blot et øjeblik at sætte aftalen op via NemID.

 

 

Boost din likviditet med effektiv inkasso fra Collectia

Overlad inddrivelsen af ubetalte fakturaer til et professionelt inkassofirma. Med over 150 års erfaring med fakturaopfølgning og inkasso ved vi,  hvad der virker bedst – uanset hvilken branche du servicerer.

 

Oversigten i collectias online platform

Via vores brugervenlige sagsportal får du et komplet økonomisk overblik over dine ubetalte regninger, som du har sendt fra dit regnskabsprogram. Du kan bl.a. finde sagshistorik, se sagernes status, registrere indbetalinger og kommunikere med os.

 

Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

    Kontakt mig om: