X

Mobil App

Inkasso i lommeformat

Med Collectias inkasso-App får du Danmarks mest brugervenlige og gennemskuelige inkassoløsning. Åben app’en på din mobil eller tablet og få det fulde overblik over dine sager og inddrivelse, når du er på farten. Det kalder vi “inkasso i lommeformat“.

App’en er gratis og findes til både iPhone og Android.

  • Opret sager
  • Få overblik over din inddrivelse
  • Tjek status og historik på sagsniveau
  • Download fakturaer
  • Modtag push-meddelelser ved aktivitet

Hent app’en nu

Opret sager automatisk

Vi har gjort oprettelse af inkassosager endnu smartere. Med et enkelt klik på mobiltelefonen kan du tage et billede af din ubetalte regning og sende til Collectia. Sagen er hermed oprettet…

En avanceret scanningsmotor aflæser din ubetalte regning på et splitsekund. Du kommer derfor hurtigt videre med at oprette flere sager eller genoptage andet arbejde, der kræver dit fokus.

Komplet overblik

Hos Collectia mener vi, at vores kunder har krav på fuld gennemsigtighed. Derfor giver funktionen “oversigt” dig et komplet overblik over din inddrivelse. Du kan bl.a. se inddrivelsen pr. måned, den samlede inddrivelse, total udestående og antal aktive samt afsluttede sager.

Følg med fra start til slut

Med adgang til vores detaljerede sagshistorik kan du følge med i dine sager fra start til slut. Du kan bl.a. se udførte aktiviteter på sagen, om din kunde har reageret på vores henvendelser og læse de breve, som vi har sendt. Har din kunde fx indgået en afdragsordning, vil dette fremgå i historikken med et tidsstempel.

Vi holder dig opdateret

Hold dig løbende opdateres via push-meddelelser. Dette er et glimrende værktøj til at holde dig ajour inddrivelsen, uden at du behøver gøre noget selv. Du bestemmer selv hvilke aktiviteter, der skal udløse en meddelelse.

Har du spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om vores Mobil App, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vil du hellere ringes op, bedes du trykke på knappen nedenfor og udfylde vores kontaktformular.
Giv mig et kald