X

Collectia udvider til Tyskland

28. november 2017

Det er med stor glæde, at vi nu kan fortælle, at Collectia CMS A/S har udvidet virksomheden med det tyske inkassoselskab, PNO Inkasso. Kontoret har beliggenhed i Bayern og opererer i hele Tyskland. PNO Inkasso har 42 medarbejdere og servicerer i dag en lang række tyske kunder.

Købet af PNO Inkasso er en del af vores ekspansionsstrategi, som vi påbegyndte i 2016, hvor vi åbnede vores eget kontor i Sverige. Vi vil i de kommende måneder integrere PNO i Collectia familien, og på sigt vil PNO Inkasso skifte navn til Collectia.

 

Hvad betyder det for vores kunder?

Fremadrettet er vi i stand til at tilbyde alle vores kunder bedre vilkår, når sager skal sendes til behandling i Tyskland. Samtidig arbejder vi på at integrere vores systemer, så du som kunde får fuld adgang til dine danske, svenske og tyske sager via én onlineløsning.

 

Har du dårlige betalere i Tyskland eller ønsker du at høre mere om vores planer for den tyske afdeling, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve ca. en gang i kvartalet, hvor du vil få tilgang til den nyeste viden om inkasso. Vi holder dig ligeledes ajour på ændringer og nye tiltag i organisationen.

Du kan altid framelde nyhedsbrevene, hvis du ønsker dette.

God fornøjelse!