X

Collectia vs. Corona | Inddrivelse med respekt og forståelse

6. april 2020

I denne specielle og usikre tid, hvor Coronakrisen påvirker det meste af det danske samfund, står man som erhvervsdrivende med et ekstra stort ansvar. Der er et behov for at tilpasse sig kundernes behov og blive mere løsningsorienterede. Inkassobranchen er naturligvis ingen undtagelse, da vi har daglig kontakt med debitorer, der nu står i en ny og uvant situation.

Hos Collectia fortsætter vi med at arbejde med den enkelte debitors betalingsevne med respekt, empati og forståelse.

Krisen påvirker vores kunder og vores kunders kunder forskelligt. Der er nu mere usikkerhed i Danmark, hvor konkurser, sygemeldinger, fyringer, omsætningstab m.m. sætter overskrifterne i disse tider.

Collectia er en IT-virksomhed med speciale i inddrivelse. Vores tilgang har og vil være, at vi ved hjælp af data, de nyeste betalingsmetoder, digitale selvbetjeningsløsninger og forståelse for den enkeltes situation, finder frem til den løsning, der passer den enkelte debitor bedst.  Vi fortsætter med – også efter Corona – at behandle vores debitorer med respekt, forståelse og med udgangspunkt i den individuelle betalingsevne.

Ny situation for alle – Collectia tager ansvar

Coronakrisen er en ny situation for alle – og har din virksomhed brug for sparring og hjælp til, hvordan I skal behandle jeres debitorer i denne tid, så tag endelig kontakt til os. Sammen kan vi finde den rigtige løsning for dig.

 


 

Vil du høre mere?

Ønsker du at høre mere om, hvordan Collectia kan hjælpe dig i denne svære periode, sidder vi klar til at tale dig.

Alle hverdage 08.30-15.30

  salg@collectia.dk
  +45 7730 1480

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve ca. en gang i kvartalet, hvor du vil få tilgang til den nyeste viden om inkasso. Vi holder dig ligeledes ajour på ændringer og nye tiltag i organisationen.

Du kan altid framelde nyhedsbrevene, hvis du ønsker dette.

God fornøjelse!