X

Vores inkassoløsning er blevet endnu smartere!

11. april 2017

Vores IT-afdeling har haft travlt med at færdiggøre to spændende projekter, som vil gøre din inkassoløsning hos Collectia endnu smartere. Det er derfor med stor glæde, at vi nu kan præsentere dig for disse.

 

Ny kundeweb – opdateret design og funktionalitet

Første nyhed vedrører vores kundeweb, som har fået en kæmpe overhaling. Vi har simpelthen valgt at bygge en helt ny kundeplatform op fra bunden – med fokus på at det skal være nemmere og mere overskueligt for dig. Brugervenlighed og funktionalitet har derfor været i højsædet gennem hele udviklingsprocessen. Vi har beholdt alle features, som man kender fra den gamle version, men det hele er blevet pakket ind i et nyt, lækkert og mere brugervenligt design.

Er du kunde hos Collectia, kan du logge ind her og opleve den nye og forbedrede kundeweb. Kan du ikke huske dit login, er du velkommen til at skrive ind til salg@collectia.dk – så finder vi det frem til dig.

Opdateringer:

  • Forbedret sagsoversigt – brugervenlig navigation
  • Forbedret sagsoprettelse – manuelt eller vha. fakturaupload
  • Forbedret illustration af sagsstatus vha. ikoner og info

 

Ny feature – opret sager på farten!

Vores anden store nyhed er en ny feature i Collectia Creditor App. Med et enkelt greb i lommen har du nu mulighed for at oprette nye inkassosager på farten. Du skal blot tage et billede af din ubetalte faktura og uploade filen. Vores teknologi aflæser filen og opretter derefter din sag automatisk. Nemmere bliver det ikke.

Kort fortalt – med Collectia Creditor App får du Danmarks mest brugervenlige inkassoløsning, som du kan tage med dig overalt. Det kalder vi “inkasso i lommeformat”.

Hvis du ikke har hentet vores App endnu, kan du finde den i App Store eller på Google Play. Når du logger på Appen, skal du blot bruge det samme login, som du benytter til vores kundeweb.

Opdateringer:

  • Ny funktion: “Opret sag” (automatisk)
  • Ny funktion: “Beskeder” – send besked til Collectia
  • Ny funktion: “PDF” – se dokumentation på sagsniveau
  • Hastighedsoptimering

 

P.S.

Vi foretager løbende opdateringer og implementering af nye funktioner i Appen og kundewebben. Dette og meget andet kan du læser nærmere om i de kommende nyhedsbreve. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve ca. en gang i kvartalet, hvor du vil få tilgang til den nyeste viden om inkasso. Vi holder dig ligeledes ajour på ændringer og nye tiltag i organisationen.

Du kan altid framelde nyhedsbrevene, hvis du ønsker dette.

God fornøjelse!

Har du spørgsmål eller feedback til Collectia?

Har du spørgsmål til vores nye kundeweb eller vores smarte inkasso-App, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager hjerteligt imod al form for ris og ros.
Kontakt Collectia