Skip to main content

Hvem er vi?

Vi er et moderne inkassofirma, der benytter sig af førende teknologier og gældsrådgivere til at hjælpe danske virksomheder med at få deres ubetalte fakturaer hjem.

Collectia har nogle af Danmarks dygtigste gældsrådgivere, der dagligt hjælper danske privatpersoner og virksomheder ud af deres økonomiske situation.

Som inkassofirma har vi et stort samfundsmæssigt ansvar for at stille vores viden og teknologi til rådighed, der kan hjælpe flest mulige mennesker med deres økonomiske udfordringer. Søger du viden og inspiration til at få styr på din økonomi, så er du velkommen til at læse vores blog med tips og gode råd.

Vi hjælper danskere med at få styr på økonomien

Hos Collectia behandler vi alle med respekt. Vores filosofi er, at ubetalte regninger, som udgangspunkt skyldes en forglemmelse, og derfor fortjener alle en rimelig og fair behandling.

Vi ønsker at hjælpe alle bedst muligt ud af stiftet gæld gennem kompetent og professionel rådgivning i øjenhøjde. Derfor indgår vi gerne afdragsordninger, hvis det kan hjælpe dig.

MitCollectia – nøglen til at blive gældfri

Alle som modtager en påmindelse fra Collectia har adgang til MitCollectia via MitID. Her giver vi fuld gennemsigtighed over dit sagsforløb og hjælp til at komme af med din gæld.

  • Detaljeret sagsoverblik

  • Betal din gæld

  • Anmod om afdragsordning

  • Få rådgivning

  • Skriv med os