Skip to main content

Sådan kontakter du os

Har du spørgsmål til et brev eller en betalingspåmindelse, som du har modtaget fra os, er du naturligvis velkommen til at henvende dig til os. Vi vil gøre det bedste for at imødekomme din henvendelse hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du logger på MitCollectia med dit MitID. Her kan du hurtigt og nemt få et overblik over dine eventuelle sager samt skrive med os.

Hvis du har udfordringer med at logge ind, kan du i stedet sende en mail til info@collectia.dk.

Skriv via MitCollectia

Log ind på MitCollectia med dit MitID for at se din sag, betale din sag, anmode om afdragsordning samt kommunikere med os.

Ring til os

Har du fået et brev fra os, fremgår oplysninger angående din sag heri. Du bedes derfor kontakte os på det telefonnummer, der står oplyst i brevet. Hvis du ikke kan finde nummeret eller har øvrige spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer.

Åbningstider

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Mandag-torsdag: kl. 8.00-16.00

Fredag: kl. 8.00-15.30.

Lørdag-søndag: Lukket

Tilmeld nyhedsbrev

Er du interesseret i at modtage nyttig viden, hverdagstips og værdifulde råd til at vedligeholde en sund privatøkonomi? Så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende deler ud af smarte spareråd.

Vores nyhedsbrev er skabt for alle – uanset om du kæmper med finansielle udfordringer og søger en vej ud, eller du allerede nyder en stabil økonomi, men ønsker at tage den til det næste niveau.