Skip to main content

Betaling

Hvis du har modtaget et brev fra Collectia, skyldes det formodentligt, at du har en ubetalt regning, som vi hjælper en kunde med at inddrive.

Der kan være mange årsager til, at du mangler at betale din regning. Det har vi naturligvis forståelse for. Derfor ønsker vi at hjælpe dig bedst muligt videre.

Via vores sagsportal, MitCollectia, kan du nemt og sikkert få et overblik over gælden. Herinde kan du også betale, anmode om afdragsordning eller skrive med os, hvis du har spørgsmål.

Du kan betale din gæld på følgende måder

PBS/NETS Betalingsservice

Har du fået en afdragsordning med os, skal du tilmelde din betaling PBS/NETS. Dette kan du gøre via MitCollectia eller ved at henvende dig til din bank.

Ønsker du at søge om en afdragsordning, kan du gøre det via MitCollectia eller ved at ringe til os på

Kortbetaling

Indfri din gæld eller opret automatisk afbetaling med dit betalingskort. Vi sender dig et betalingslink via SMS, hvor du blot skal indtaste dine kortoplysninger.


Betal via MitCollectia eller ring til os

Bankoverførsel

Indfri din gæld ved at overføre beløbet via netbank eller en bankoverførsel. Husk at oplyse dit sagsnummer og navn, så vi kan identificere indbetalingen.

Reg nr: 8072 – Konto nr: 1028803

Mobilbetaling (SMS)

Med SMSpay kan du hurtigt få din gæld ud af verden.

Ring til os på 77 40 78 80 og bed om at få tilsendt en anmodning via SMS.

Girokort

Hvis du har modtaget brev fra os kan du anvende det vedhæftede girokort.

Betal kontant

Hvis du ønsker at betale din gæld kontant, kan du henvende dig i vores reception.

Inkasso score

Hvis du vælger en afdragsordning

Hvis ikke du kan betale hele din regning på én gang, har du mulighed for at søge om en afdragsordning. På den måde kan du afdrage din gæld i mindre portioner over en periode, indtil din gæld er betalt færdig.

I din ansøgning skal du komme med et forslag til, hvordan du vil afvikle din gæld. Når vi har modtaget din ansøgning, sørger vi for at svare dig hurtigst muligt. Det er vigtigt, at du ikke påbegynder indbetalingen, inden din afdragsordning er blevet godkendt af kreditor.

Når ansøgningen er godkendt af kreditor, bør du tilmelde betalingen til PBS/Nets, så vi sikrer, at betalingerne sker rettidigt, og at du har overblik over afviklingen af din gæld.

Ønsker du at få en afdragsordning, kan du søge om at få det på MitCollectia eller ringe til os på 77 40 78 80.

Inkasso score

Hvis du allerede har betalt?

Hvis du allerede har betalt din regning, men alligevel har modtaget et brev fra os, beder vi dig logge ind på MitCollectia med dit MitID eller ringe til os på 77 40 78 80.

Du skal huske at indsende en kopi af din indbetalingskvittering fra din bank på mail: info@collectia.dk. Herefter tager vi hurtigst muligt kontakt til kreditor og undersøger sagen nærmere.

Vi beklager naturligvis meget, hvis du har modtaget en opkrævning, du ikke skulle have haft. Vi sørger for at oplyse kreditor, der ved en fejl har overbragt sagen til os, og beder dem om at følge op på, hvor fejlen er sket, så vi undgår lignende tilfælde. Generelt gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at det kun er reelle, ubestridte og forfaldne fakturaer, som kreditorer overdrager til os.