Skip to main content

Se din sag online

Log ind på MitCollectia

Vil du se din sag online, betale et udestående, skrive til os, anmode om en afdragsordning eller noget helt andet? Så bør du logge på vores sagsportal, MitCollectia, som giver dig mulighederne for at behandle din sag.

Skriv til os inde i portalen, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Advarsel: Vi oplever i øjeblikket, at enkeltpersoner forsøger at udgive sig for at være fra Collectia. Vær opmærksom på, at vores medarbejdere ikke sender personlige e-mails. Undlad at reagere på sådanne henvendelser og benyt vores sikre portal til al officiel kommunikation og opdateringer vedrørende din sag.

Har du modtaget et brev?

Modtager du et brev eller et opkald fra Collectia, skyldes det oftest, at du mangler at betale en regning.

Årsagen til, at betalingen fra dig er udeblevet, kan være mange. Det kan være en forglemmelse, du kan måske ikke betale det fulde beløb på en gang eller noget helt tredje. Uanset årsagen står vi til rådighed til at hjælpe dig videre.

Hvilke betalingsløsninger?

Hos Collectia tilbyder vi mange forskellige betalingsløsninger, som efterser dine behov. Om du vil betale via girokort, bankoverførsel, kortbetaling, SMS-betalingslink, evt. afdragsordning eller noget helt andet, er op til dig.

Via MitCollectia kan du nemt og sikkert få gælden ud af verden.

Log ind og betal

Det er hurtigt, sikkert og nemt at betale sin regning online. Du skal blot logge ind med dit MitID.

Det er vigtigt at du reagerer på betalingspåmindelser – også selvom du er uenig. Derfor anbefaler vi altid, at man logger på MitCollectia for at behandle sagen.

Tag hånd om de ubetalte regninger

Hellere i dag end i morgen

Årsagen til, at du har modtaget en opkrævning, kan være mange. Men uanset årsagen er det alfa omega, at du kontakter os, så hurtigt du kan.

Dialog er vejen frem. Ved at gå i dialog med os hurtigst muligt, kan du undgå at gælden vokser. Det kan du bl.a. gøre ved at indgå i en afdragsordning. Det er ikke altid en mulighed, men hvis kreditor går med til det, kan du få lov til at betale gælden af i rater – en nem og overskuelig måde at blive gældfri på.

At indlede dialog med kreditorer og inkassofirmaer er altid vejen frem – uanset hvor mange penge du har til at afdrage med. De fleste mennesker vil have forståelse for din økonomiske situation. Det gælder også virksomheden, som du skylder penge.

MitCollectia – nøglen til at blive gældfri

Alle som modtager en påmindelse fra Collectia har adgang til MitCollectia via MitID. Her giver vi fuld gennemsigtighed over dit sagsforløb og hjælp til at komme af med din gæld.

  • Detaljeret sagsoverblik

  • Betal din gæld

  • Anmod om afdragsordning

  • Få rådgivning

  • Skriv med os