Skip to main content

Equity

Send nemt til inkasso, hvis kunden ikke betaler i rykkerprocessen

Er du kunde hos Equity, og står du over for den udfordrende situation, hvor din fakturaopfølgning ikke har båret frugt? Frygt ej! Du kan med ro i sindet overlade dine ubetalte fakturaer til Collectia.

Equity Logo Rund
 • 100% rabat på inkassoabonnement

 • Collectia tager IKKE en del af fakturabeløbet ved inddrivelse

 • 35% rabat på kreditvurderingstjek via Qatchr

 • Gratis support og vejledning

 • En komplet løsning

  Mens Equity har dedikeret deres ekspertise til faktura- og rykkerservice, har vi specialiseret os i inkassoservice. Equitys fornemmeste mål er at facilitere en effektiv fakturaopfølgning for virksomheder, der sikrer rettidig betaling fra dine kunder og opretholder en sund økonomisk balance. Når fakturaopfølgning ikke altid er tilstrækkelig, træder Collectia ind som en strategisk partner, der anvender dybdegående viden og innovative metoder til at inddrive ubetalte beløb. Dette er et partnerskab, der giver dig en komplet løsning.

  Komplet løsning Collectia Equity 2
 • Dit logo på rykkerne

  Forestil dig, at du kan tilbyde dine kunder en helt særlig oplevelse. Med Equity kan du have dit eget logo på rykkerne. Noget kun de store virksomheder kan nyde godt af hos os. Det er det, der skiller Equity ud og giver dine kunder mulighed for at udstråle professionalisme og personlighed på samme tid.

  Rykker med logo - Equity 2
 • Nem og hurtig oprettelse

  Equity tilbyder en nem og hurtig onboarding-proces ved at tilbyde en brugervenlig registrering og en sømløs digital integration med vores systemet. Denne effektive løsning sparer tid og ressourcer, minimerer fejl og forbedrer generelt inddrivelsesprocessen.

  Med vores samarbejde får du den mest komplette løsning, der er designet til at imødekomme behovene hos virksomheder i alle størrelser.

  Komplet løsning Collectia Equity loading
  Oscar Bøjland

  Har du spørgsmål til samarbejdet med Equity

  Vi er her for dig

  Brænder du inde med spørgsmål til integrationen mellem Collectia og Equity, er du velkommen til at tage fat i mig.

  Oscar Bøjland
  Sales Assistant

  osb@collectiagroup.dk
  +45 77 30 13 50

  Til Equity-kunder – 35% rabat på kreditvurdering

  Hvor godt kender du dine kunders økonomi?

  Hos Collectia anbefaler vi altid, at erhvervsdrivende nøje vurderer deres kunders økonomiske situation og betalingsevne, før de indgår aftaler. Derfor tilbyder vi vores Equity-kunder en eksklusiv 35% rabat på Qatchr, Danmarks mest pålidelige kreditvurderingsplatform.

  Qatchr bruger fire gange så meget data som konkurrerende registre, hvilket giver mere præcise kreditvurderinger. Vi har omkring 700.000 registrerede privatpersoner og virksomheder på Qatchr, langt flere end Danmarks andenstørste register med ca. 170.000 registreringer. Så hvis du vil sikre, at dine kunder kan betale for dine tjenester, er Qatchr det rette valg.