Skip to main content
Hent gratis inkassovarsel skabelon - Collectia inkasso
Sebastian S. •
26/08/2020

Hent gratis inkassovarsel skabelon

Inkasso starter altid med et inkassovarsel – og her har vi lavet en gratis inkassovarsel skabelon til dig. Vi har mange års erfaring med inkasso og har set samt anvendt mange forskellige eksempler på et inkassovarsel. Vi ved derfor, hvilke der virker bedst. Du trygt anvende vores skabelon, som naturligvis overholder alle krav og regler for, at et inkassovarsel er gyldigt. 

Har du udfordringer med en debitor, der ikke har betalt en eller flere fakturaer, kan inkasso være en god løsning for at få dit tilgodehavende hjem, og det er her inkassovarslet kommer i spil.

Før du må påbegynde inkasso, skal der sendes et inkassovarsel – du kan enten selv gøre det, få dit inkassofirma eller din advokat til det. Formålet med et inkassovarsel er at oplyse din debitor om jeres mellemværende og samtidig give debitor en frist til at indfri dette mellemværende – før sagens overgår til inkasso. Inkasso kan foregå hos jer selv i form af egeninkasso, hos et inkassofirma eller i fogedretten. Vi giver dig her en gratis skabelon til et inkassovarsel, du frit kan benytte – uanset om du er kunde hos Collectia eller ej.

Inkassovarsel eksempel

Der findes ingen officiel juridisk skabelon til et inkassovarsel, men der findes, jf. Inkassoloven nogle krav og regler som du skal overholde før inkassovarslet er gyldigt. Vi har derfor lavet den ultimative inkassovarsel skabelon, der naturligvis indeholder alt du har brug for, er nem at bruge og er 100% gratis.

Såfremt du overdrager sagen direkte til inkasso hos Collectia, er det ikke nødvendigt at du selv sender inkassovarslet selv. Det skal vi nok gøre for dig. Forneden kan du frit downloade et eksempel på et inkassovarsel. Det er en skabelon, hvor du blot skal udfylde data på din kunde og specifikationerne fra din faktura.


Hent din skabelon

Ved at udfylde og indsende denne formular, bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev. Vores nyhedsbrev bringer dig nyttig viden omkring inkasso, debitorstyring, økonomi og gode råd til at undgå dårlige betalere. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Brug for at vide mere om inkasso og inkassovarsler?

Her hos Collectia elsker vi at hjælpe med at få dine penge hjem – uanset om du er kunde eller ej. Derfor producerer vi løbende kvalitetsindhold omkring inkasso og gældsinddrivelse på vores inkasso blog.

Du kan også læse mere om inkassovarsel her eller hente vores gratis rykker skabeloner.

Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg