Skip to main content
Hent gratis inkassovarsel skabelon - Collectia inkasso
Sebastian S. •
26/08/2020

Hent gratis inkassovarsel skabelon

Inkasso starter altid med et inkassovarsel, og vi har lavet en gratis inkassovarsel skabelon, som du frit kan downloade til formålet.

Hos Collectia har vi mange års erfaring med inkasso og har derfor gennem tiden set mange kunders eksempler på et inkassovarsel. Vi ved, hvordan et effektivt inkassovarsel skal laves, udformes og sendes, så inkassoprocessen opstartes på bedst mulig vis, for både kreditor og debitor.

Ved at bruge vores skabelon til inkassovarslet sikrer du dig, at alle krav og regler er overholdt. Er alle formalia omkring inkassovarslet ikke overholdt, risikerer du, at inkassovarslet ikke er gyldigt, og skal dermed starte forfra – med ny fremsendelse af et nyt varsel.

Oplever du manglende betaling fra en debitor, skal der sendes et inkassovarsel, før inkasso må påbegyndes. Du kan enten selv vælge at sende inkassovarslet eller få dit inkassofirma eller advokat til det.

Formålet med inkassovarslet er at oplyse din debitor om jeres mellemværende og samtidig give debitor en frist til at betale, før sagen overgår til inkasso.

Inkasso kan foretages af dig selv, dette kaldes egeninkasso. Inkasso kan også foretages af et autoriseret inkassofirma eller en advokat. Inkasso kan ligeledes også foregå i fogedretten, dette kaldes retslig inkasso.

Vi giver dig her en gratis skabelon til et inkassovarsel, som du frit kan benytte, uanset om du er kunde hos Collectia eller ej.

Inkassovarsel eksempel

Der findes ingen officiel juridisk skabelon til et inkassovarsel, men der findes, jf. Inkassoloven nogle krav og regler som du skal overholde før inkassovarslet er gyldigt. Vi har derfor lavet den ultimative inkassovarsel skabelon, der naturligvis indeholder alt du har brug for, er nem at bruge og er 100% gratis.

Såfremt du overdrager sagen direkte til inkasso hos Collectia, er det ikke nødvendigt at du selv sender inkassovarslet selv. Det skal vi nok gøre for dig. Forneden kan du frit downloade et eksempel på et inkassovarsel. Det er en skabelon, hvor du blot skal udfylde data på din kunde og specifikationerne fra din faktura.


Rykker-2-inkassovarsel-Collectia

Hent din skabelon

Ved at udfylde og indsende denne formular, bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev. Vores nyhedsbrev bringer dig nyttig viden omkring inkasso, debitorstyring, økonomi og gode råd til at undgå dårlige betalere. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

FAQ: Inkassovarsel skabelon

Brug for at vide mere om inkasso og inkassovarsler?

Her hos Collectia elsker vi at hjælpe med at få dine penge hjem – uanset om du er kunde eller ej. Derfor producerer vi løbende kvalitetsindhold omkring inkasso og gældsinddrivelse på vores inkasso blog.

Du kan også læse mere om inkassovarsel her eller hente vores gratis rykker skabeloner.


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg