Skip to main content

Advarsel: Vi oplever i øjeblikket, at enkeltpersoner forsøger at udgive sig for at være fra Collectia. Vær opmærksom på, at vores medarbejdere ikke sender personlige e-mails. Undlad at reagere på sådanne henvendelser og benyt vores sikre kundeweb til al officiel kommunikation og opdateringer vedrørende dine sager.

Collectia Kundeweb

Som kunde hos Collectia kan du tilgå dine inkassosager ved at logge ind her. 

Qatchr kreditvurdering

Her kan du tilgå vores kreditvurderingsplatform Qatchr. Anvender du ikke Qatchr endnu, og har du brug for at kreditvurdere virksomheder og privatpersoner, kan du læse mere her.

Kurser og webinarer i 2024

Vores mål er at styrke dig og din virksomhed til at opnå større effektivitet, klarhed og økonomisk succes. Derfor tilbyder vi en rækker kursuser, der kan hjælpe din virksomhed med at etablere en sund debitorsstyring, der opfavner branchens nyeste teknikker og værktøjer.

e-conomic logo

Integration til Visma e-conomic

Sæt din fakturaopfølgning på autopilot med Visma e-conomic

Som klient hos Collectia, kan du sende din ubetalte faktura til inddrivelse direkte fra dit Visma e-conomic regnskabsprogram.

Minimér din økonomiske risiko

Kreditvurdér dine privat- og erhvervskunder!

Tjek dine kunders og leverandørers kreditværdighed med Qatchr – et brugervenligt kreditværktøj udviklet af Collectia. Præcise kreditvurderinger vil forbedre din likviditet og hjælpe dig med at undgå kredittab ved at identificere dårlige betalere.

Har du modtaget en regning / opkrævning?

Hvis du har modtaget et brev fra Collectia, skyldes det formodentligt, at en kreditor har henvendt sig til os pga. manglende betaling for en vare eller serviceydelse.