X

Inkasso

Få betaling for dine ydelser via effektiv inkasso hos Collectia

Lad et professionelt inkassofirma hjælpe dig med at hente dine penge hjem via effektiv inkasso. Vi forstår og respekterer, at man naturligvis gerne vil have betaling for sin ydelse, når man har leveret et stykke arbejde – uden det behøver at ødelægge forholdet til kunden.

Collectia tilbyder dig en full-service inkassoløsning, der håndterer alt omkring inkasso for dig. Vi kan håndtere alt fra udsendelse af faktura, rykker og inkassovarsel til håndtering af retssager, tvangsrealisering og løbende overvågning af dine debitorer. Derudover kan vi også hjælpe med at minimere antallet af ubetalte fakturaer ved at yde præcise kreditvurderinger af eksisterende samt potentielle kunder.

 

Sådan mener vi, inkasso bør være!

Kreditvurdér dine kunder og leverandører!

Sikker og profitabel samhandel starter med en præcis kreditvurdering

Undgå kredittab på dårlige betalere og konkursryttere med et kredittjek i baghånden. Med vores kreditvurderingsværktøj Qatchr, kan du nemt og hurtigt tjekke dine kunders og leverandøreres betalingsevne.

Gør din virksomhed en tjeneste og opret en gratis bruger allerede i dag.

Prøv gratis i 14 dage

Priser for vores inkassoløsninger

One

395,-

Plus

229,-

Selvbetjening

0,-

En komplet inkassoløsning

Support
Ring til os på tlf. 77301480 eller live chat med os alle hverdage 08.30-15.30. Du kan også kontakte os via email salg@collectia.dk.

Kreditvurdering
Sikker og profitabel samhandel via præcise kreditvurderinger. Brug Qatchr til at tjekke dine kunders betalingsevne.

Rykkerservice
Vi sender rykkere ud, som er udformet jf. lovgivningen

Inkassovarsel
Inkassovarsel fremsendes til kunden og varsler om, at sagen vil overgå til inkasso-forløbet

Outbound
Vi foretager personlige kald til debitor med henblik på at indgå en betalingsaftale

SMS pay
SMS med betalingslink – med et enkelt ’swipe’ hentes dine penge hjem

Klientweb
Via vores online sagsportal får du et overblik over alle dine sager

Mobil kompatibel
Få samlet overblik over dine sager og oprette nye ved at tage et billede af din ubetalte regning og sende til Collectia.

Retslig inkasso
Betaler skyldner ikke i inkassoforløbet, kan vi tage retslige skridt i brug

Afdragsordninger
Kan skyldner ikke betale hele beløbet på en gang, kan vi tilbyde at oprette en afdragsordning

Registrering i RKI
Vi sørger for at registrere din kunde i RKI, såfremt betaling udebliver

Inddrivelse i udlandet
Vi kan hjælpe med at inddrive dit tilgodehavende, selvom din kunde bor i udlandet

Fakturaservice
Vi kan sørger for at sende dine fakturaer rettidigt samt registerer indbetalinger, udligne og afstemme dit debitorbogholderi

Afskrivninger
Vi kan hjælpe med at opgøre, kvalitetsikre samt gennemgå sagerne rente- og forældelsesmæssigt

Overvågning
Lad os overvåge dine kunder og løbende følge op på forældelsesfrister og dine tilgodehavender

Datavask
Lad Qatchr sikrer at din kundedatabase altid er opdateret og valideret.

Økonomisk overblik

Vores onlineplatform giver et komplet økonomisk overblik over dine sager. Herinde kan du blandt andet finde sagshistorik, registrere indbetalinger og få et samlet overblik over inddrivelsen.

Følg med på din mobil

Vores system er optimeret til både tablet og mobil. Med din enhed i hånden, kan du oprette en ny inkassosag på få sekunder. Du skal blot tage et billede af din ubetalte regning.

Hvad er inkasso?

Rigtig mange virksomheder, store som små, oplever i løbet af regnskabsåret at en eller flere betalinger udebliver, og årsagen kan være rigtig mange. Uanset hvad årsagen er, bør du tage handling om problemet, enten ved selv at udsende rykkerskrivelser, inkassovarsel, eller lade Collectia klare inkasso for dig. For inkasso er i sidste ende et spørgsmål om bundlinje.

Hvordan sender jeg en faktura til inkasso?

Du kan hurtigt oprette dine sager via vores brugervenlige onlineplatform. Blot upload et billede af din ubetalte faktura – så tager vores smarte skanningsmotor over og opretter sagen for dig.

Vil du hellere oprette den manuelt, er dette naturligvis også en mulighed.

Kom i gang på 2 min

Hvad koster inkasso?

Da vi har flere forskellige løsninger, varierer prisen på vores service. Vælge løsning efter netop dit behov! Vi har en gratis løsning, en hvor du betaler et engangsbeløb samt en abonnementsløsning.

Se priser og løsninger

Plus, er vores inkasso-abonnement. Denne er egnet til dig, der forventer at sende flere sager i løbet af året. Her lever vi af de omkostninger, som vi pålægger skyldner, da vi får 0% af hovedstolen.

Selvbetjening, er vores gratis inkassoløsning, der er baseret på princippet no-cure-no-pay. Her er opstarten og den udenretlige inkassoproces omkostningsfri. Vi modtager 20% af hovedstolen, når vi inddriver dit tilgodehavende.

One, er til dig, der har en enkeltstående ubetalt faktura. Vi modtager et lille oprettelsesgebyr og modtager blot 10% af hovedstolen, når vi henter dine penge hjem.

Tilbyder I at købe min faktura?

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke at fakturakøb enkeltstående krav. Vi arbejder med “friske” sager og har en organisk tilgang til vores forretning.

Hjælp kan dog findes andre steder. Eksempelvis tilbyder selskabet Svea Finans både fakturakøb og porteføljekøb.

Hvad er en indsigelse?

Indsender din kunde en indsigelse, betyder det, at kunden ikke er enig i den fremsendte faktura. De ønsker derfor ikke at betale for den leverede vare eller ydelse.

Årsagen kan være mange. De kender evt. ikke til fakturaen, arbejdet/servicen er ikke udført korrekt, beløbet er ikke som aftalt m.fl.

Lovgivningen er desværre sammensat således, at du ikke må overdrage en faktura til inkasso, hvis din kunde er uenig i kravet og derfor har indleveret en indsigelse. Man skal derfor først afklare, om kundens indsigelse er reel eller ej.

Modtages indsigelsen efter, at sagen er sendt til inddrivelse, stoppes sagsforløbet midlertidig og vi påbegynder afklaringen af indsigelsen.

Har din kunde ikke hold i indsigelsen, opstartes sagen igen. Modsat vil sagen ikke fortsætte, såfremt kunden får medhold.

Hvor mange rykkergebyrer må jeg pålægge?

Ifølge den gældende lovgivning, må højst sende op til 3 rykkerskrivelse med 100 kr. inkl. moms i pålagt rykkergebyr.

Dvs. at du ikke må sende en enkelt rykker med 300 kr. pålagt.

Kan I hjælpe med at inddrive et småt beløb?

Hos Collectia har vi ingen krav til beløbsstørrelsen. Du bestemmer selv hvor mange og hvor store sager, du vil sende til inkasso. I dag håndterer vi sager fra få hundrede til flere hundredetusinde kroner.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage 08.30-15.30, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores services.

    Kontakt mig om: