X

Inkasso

Træt af kunder der ikke betaler?

Så lad Collectia inkasso hjælpe dig med at hente dine penge hjem. Vi forstår, at man naturligvis gerne have betaling for sin ydelse, når man har leveret et stykke arbejde – uden at det behøver at ødelægge forholdet til kunden.

Collectia tilbyder dig en full-service inkassoløsning. Vi kan håndtere alt fra udsendelse af faktura, rykker og inkassovarsel til håndtering af retssager, tvangsrealisering og løbende overvågning af dine debitorer.

Priser

One

395,-

Plus

229,-

Selvbetjening

0,-

En komplet løsning

Support
Kontakt os alle hverdage 08.30-15.30 på tlf. 77301480 eller mail salg@collectia.dk

Rykker
Vi sender rykkere ud, der lovligt udformet jf. lovgivningen

Inkassovarsel
Inkassovarsel fremsendes til kunden og varsler om, at sagen vil overgå til inkasso-forløbet

Outbound
Vi foretager personlige kald til debitor med henblik på at indgå en betalingsaftale

SMS pay
SMS med betalingslink – med et enkelt ’swipe’ hentes dine penge hjem

Sagsportal
Via vores online sagsportal får du et overblik over alle dine sager

Mobil kompatibel
Opret nye sager med et enkelt klik og få et samlet overblik over inddrivelsen

Retslige tiltag
Betaler skyldner ikke i inkassoforløbet, kan vi tage retslige skridt i brug

Afdragsordninger
Kan skyldner ikke betale hele beløbet på en gang, kan vi tilbyde at oprette en afdragsordning

Registrering i RKI
Vi sørger for at registrere din kunde i RKI, såfremt betaling udebliver

Inddrivelse i udlandet
Vi kan hjælpe med at inddrive dit tilgodehavende, selvom din kunde bor i udlandet

Brugervenlig onlineplatform

  • Opret sager
  • Registrer indbetalinger
  • Send beskeder på sagsniveau
  • Besvar henvendelser fra Collectia
  • Se status og historik på sager
  • Få overblik over din samlede inddrivelse

Inkasso i lommeformat

Vores onlineplatform er optimeret til både tablet og mobil. Med din enhed i hånden, kan du oprette en ny inkassosag på få sekunder. Du skal blot tage et billede af din ubetalte regning.

Et udpluk af vores kunder

Hvad er inkasso?

At få betaling for sine ydelser, er altafgørende for at drive en sund forretning og sikre virksomhedens videre udvikling. Men før eller senere vil man som erhvervsdrivende støde på dårlige betalere. Det er her inkasso kommer ind i billedet. Inkasso er en forkortelse af inkassation, hvilket betyder at et ekstern firma sætter en inddrivelsesproces i gang, hvor man henvender sig til skyldner.

Hvordan sender jeg en faktura til inkasso?

Du kan hurtigt oprette dine sager via vores brugervenlige onlineplatform. Blot upload et billede af din ubetalte faktura – så tager vores smarte skanningsmotor over og opretter sagen for dig.

Vil du hellere oprette den manuelt, er dette naturligvis også en mulighed.

Kom i gang på 2 min

Hvad koster inkasso?

Da vi har flere forskellige løsninger, varierer prisen på vores service. Vælge løsning efter netop dit behov! Vi har en gratis løsning, en hvor du betaler et engangsbeløb samt en abonnementsløsning.

Se priser og løsninger

Plus, er vores inkasso-abonnement. Denne er egnet til dig, der forventer at sende flere sager i løbet af året. Her lever vi af de omkostninger, som vi pålægger skyldner, da vi får 0% af hovedstolen.

Selvbetjening, er vores gratis inkassoløsning, der er baseret på princippet no-cure-no-pay. Her er opstarten og den udenretlige inkassoproces omkostningsfri. Vi modtager 20% af hovedstolen, når vi inddriver dit tilgodehavende.

One, er til dig, der har en enkeltstående ubetalt faktura. Vi modtager et lille oprettelsesgebyr og modtager blot 10% af hovedstolen, når vi henter dine penge hjem.

Tilbyder I at købe min faktura?

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke at fakturakøb enkeltstående krav. Vi arbejder med “friske” sager og har en organisk tilgang til vores forretning.

Hjælp kan dog findes andre steder. Eksempelvis tilbyder selskabet Svea Finans både fakturakøb og porteføljekøb.

Hvad er en indsigelse?

Indsender din kunde en indsigelse, betyder det, at kunden ikke er enig i den fremsendte faktura. De ønsker derfor ikke at betale for den leverede vare eller ydelse.

Årsagen kan være mange. De kender evt. ikke til fakturaen, arbejdet/servicen er ikke udført korrekt, beløbet er ikke som aftalt m.fl.

Lovgivningen er desværre sammensat således, at du ikke må overdrage en faktura til inkasso, hvis din kunde er uenig i kravet og derfor har indleveret en indsigelse. Man skal derfor først afklare, om kundens indsigelse er reel eller ej.

Modtages indsigelsen efter, at sagen er sendt til inddrivelse, stoppes sagsforløbet midlertidig og vi påbegynder afklaringen af indsigelsen.

Har din kunde ikke hold i indsigelsen, opstartes sagen igen. Modsat vil sagen ikke fortsætte, såfremt kunden får medhold.

Hvor mange rykkergebyrer må jeg pålægge?

Ifølge den gældende lovgivning, må højst sende op til 3 rykkerskrivelse med 100 kr. inkl. moms i pålagt rykkergebyr.

Dvs. at du ikke må sende en enkelt rykker med 300 kr. pålagt.

Kan I hjælpe med at inddrive et småt beløb?

Hos Collectia har vi ingen krav til beløbsstørrelsen. Du bestemmer selv hvor mange og hvor store sager, du vil sende til inkasso. I dag håndterer vi sager fra få hundrede til flere hundredetusinde kroner.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage 08.30-15.30, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores services.

Kontakt mig om: