Skip to main content
Hent gratis faktura skabelon
Sebastian S. •
22/09/2020

Hent gratis faktura skabelon

Driver du virksomhed eller er bogholder og har du et regnskabsprogram, som eksempelvis Billy, Dinero, E-conomic, C5 eller lignende – så ved du sandsynligvis allerede hvordan en faktura ser ud, da de fleste regnskabsprogrammer har ganske fine skabeloner til en faktura. Men overholder dine fakturaer alle love, regler og krav, der er til en faktura?

Er du privatperson eller virksomhed, og ikke har et regnskabsprogram, eller ønsker inspiration og ny viden til hvordan en faktura skal se ud, så har vi her hos Collectia lavet en gratis faktura skabelon, du som privatperson eller erhvervsdrivende gratis og uforpligtende kan hente ned.

Denne faktura skabelon indeholder alle de krav og regler som momsbekendtgørelsen foreskriver, som du skal overholde.


Download skabelonen

Ved at udfylde og indsende denne formular, bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev. Vores nyhedsbrev bringer dig nyttig viden omkring inkasso, debitorstyring, økonomi og gode råd til at undgå dårlige betalere. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Husk du også kan læse mere om hvad en faktura skal indeholde her.

Bemærk der ingen lovkrav og regler findes for selve opsætningen, layout og designet af en faktura, det kan du grundlæggende 100% selv bestemme. Denne skabelon er blot vores løsning på hvordan vi synes den bedste og mest forståelige fakturaskabelon kunne være.

Her er vores andre gratis skabeloner:

Påkravsskrivelse Skabelon

Rykker Skabelon

Inkassovarsel Skabelon

Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg