Skip to main content

Bliv vores næste samarbejdspartner

Collectia har en lang række samarbejdspartnere. Vi har indgået samarbejde med virksomheder, som har til formål at sikre dig unikke fordele samt en forenklet og gennemskuelig inkassoproces. Vi ønsker at gøre inkasso nemt og gennemskueligt for vores partners kunder/medlemmer. Derfor har vi udviklet forskellige koncepter, som rammer alles behov.

Samarbejdspartner
e-conomic-og-Collectia
Regnskab

Visma

Visma e-conomic er et regnskabsprogram for alle. Hos Visma e-conomic hjælper de over en million små og store virksomheder i hele Europa med effektiv forretningssoftware.

Vi har en integration til regnskabsprogrammet, som gør det let og enkelt, at sende sin ubetalte faktura til inddrivelse.

Dinero Logo Rund
Regnskab

Dinero

Dinero er et firma, der har udviklet en fakturaløsning til små og mellemstore virksomheder. Hos Dinero kan du selv fakturere, lave momsregnskab, registrere dine købsbilag eller lade din bogholder/revisor gøre det, du ikke selv gider, mens du selv let kan følge med i, hvordan det går med dine køb og salg.

Send dine ubetalte faktura til inkasso hos Collectia med et enkelt klik.

Minuba og Collectia integration
ERP

Minuba

Minuba ApS er en danskejet softwarevirksomhed med fokus på optimering og effektivisering af driften til både mindre og større virksomheder, især inden for installatør-, bygge- og anlægsbranchen.

Equity Logo Rund
Inkasso

Equity

Equity tilbyder en helt unik portal, hvor du lynhurtigt har overblikket over din ubetalte faktura, effektiv rykkerproces og fuld en semiautomatisk oversendelse til inkasso.

Send dine ubetalte faktura til inkasso hos Collectia med et enkelt klik.

Martinsen og Collectia
Regnskab

Martinsen

Martinsen udarbejder regnskaber, reviderer og rådgiver virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst.

Hos Martinsen arbejder 240 dedikerede medarbejdere fordelt på deres 11 kontorer i Bramming, Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Odder, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus.

Horesta og Collectia
Mordlemsorganisation

Horesta

Horesta er en af Danmarks ældste medlemsorganisationer, der varetager interesser for danske erhvervsdrivende.

Send dine ubetalte faktura til inkasso hos Collectia med et enkelt klik.

Easyme og Collectia
IT

Easyme

EasyMe har skabt et produkt, som henvender sig til behandlere, foreninger, medlemsklubber, konsulenter og træningscentre. De tilbyder en unik portal med et væld af funktioner. Alt i ét system, som sætter trivielle dele af at drive butik på autopilot.

Dansk Erhverv og Collectia
Erhvervsorganisation

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening, der kæmper for danmarks erhvervsliv.

Sammen tilbyder vi alle deres medlemmer rabat på fakturainddrivelse og vores kreditvurderingsløsninger.

Farpay og Collectia integration
Payments

Farpay

FarPay er en fintechvirksomhed, der tilbyder sine kunder software til behandling af fakturaforsendelse, betaling og opfølgning – alt i en løsning.

Visma Creditro og Collectia - Samarbejde
Kreditstyring

Creditro

Vi har indgået et strategisk partnerskab med Creditro A/S. Creditro arbejder med KYC og AML. Sammen tilbyder vi kreditvurderingsløsninger til vores kunder.

Advicecom
Fakturaservice

Advicecom

AdviceCom Distribution er en niche distributør med 100% fokus på software og licenser. Vores produkter henvender sig til både virksomheder og private, og sælges gennem et stort netværk af forhandlere, systemhuse, detail forretninger og e-shops i hele Norden.

Danske Speditører
Brancheorganisation

Danske Speditører

Transport og logistikbranchen i Danmark beskæftiger mere end 150.000 mennesker og løfter overskuddet på betalingsbalancen med 40 milliarder årligt.

Danske Speditører er opdelt i 7 lokalforeninger. Foreningens sekretariat er beliggende i Børsbygningen ved Christiansborg i København.

SADF
Brancheorganisation

SADF

SADF er en brancheforening og et fagligt ståsted for professionelt uddannede fodplejere og fodterapeuter.

Som medlem får man blandt andet professionel sparring, erfaringsudveksling og rabataftaler. Samtidig taler SADF fodplejernes sag over for myndigheder og politikere.

IT-Branchen
Brancheorganisation

IT-Branchen

IT-Branchen hjælper det danske erhvervsliv og samfundet med at vokse.

Hos IT-Branchen brænder de for at skabe et digitalt samfund for alle. Et samfund i vækst, og hvor Danmark står som et globalt fyrtårn, fordi vi udnytter teknologien til gavn for klimaet, økonomien og det enkelte menneske.

Collectia tilbyder medlemmer af IT-Branchen en række attraktive fordele.

Nubiz Logo
Regnskab

Nubiz

Nubiz er en IT-virksomhed, der specialiserer sig i Microsoft Dynamics Business Central.

Deres kunder tilbyder moderne, fleksible og brugervenlige cloud-baserede løsninger til små og mellemstore virksomheder.

Cereda - Collectia Inkasso
Regnskab

Cereda

Brancheorganisationen Cereda tilbyder selvstændige virksomheder indenfor regnskabsbranchen et stærkt netværk, som består af ca. 450 medlemmer. Medlemmerne er regnskabskonsulenter, bogholdere, controllere, revisorer o.l. indenfor branchen og er fordelt over hele Danmark.

Medlemmer af Cereda tilbydes attraktive fordele hos Collectia.

PTO og Collectia
Forening

PTO

PTO’s mål er at varetage private tandlægepraksis interesser bedst muligt. Dette gør de dels ved medlemsaktiviteter, dels ved at gøre deres indflydelse gældende inden for den odontologiske verden og blandt beslutningstagere på Christiansborg samt andre steder, hvor privat tandlægepraksis fremtid afgøres.

Tandlægeforeningen og Collectia - samarbejde
Forening

Tandlægeforeningen

Tandlægeforeningen er en organisation, der varetager interesser for alle kategorier af tandlæger i Danmark.

Creditreform og Collectia
Inkasso

Creditreform

Creditreform er en inkassovirksomhed baseret i Storbritannien. Sammen hjælper vi vores respektive kundebaser med inddrivelse på tværs af landegrænser.

Send dine ubetalte faktura til inkasso hos Collectia med et enkelt klik.

Elbek Vejrup og Collectia
IT

Elbek & Vejrup

I samarbejde med Elbek & Vejrup har vi udviklet en integrationsløsning til deres forbrugsafregningsmodul, EVITA, der giver forsyningsvirksomheder besparelser i inddrivelsesprocessen.

Nem-Hr og Collectia
Regnskab og administration

Nem-HR

Nem-HR er en servicevirksomhed inden for offentlige ydelser, som er specialiseret i at afhjælpe små til store virksomheder med at få struktur over deres offentlige ydelser.

Vass Point og Collectia - Samarbejde
Auto

VASS-POINT

VASS-POINT A/S er et af Danmarks indkøbsselskaber i autobranchen, hvor de repræsenterer flere autoriserede forhandlere og servicepartnere.

Automester og Collectia
Auto

AutoMester

AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med over 400 tilknyttet i landet.

CarPeople og Collectia
Auto

CarPeople

CarPeople er en fri, landsdækkende forhandler- og værkstedskæde med mere end 50 medlemmer.

Hella ServicePartner og Collectia
Auto

Hella Service Partner

Med mere end 300 autoværksteder fordelt over hele Danmark, servicerer og reparerer Hella Service Partner alle typer af bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter.

Din Bilpartner og Collectia - Samarbejde
Auto

Din Bilpartner

Din Bilpartner er et landsdækkende netværk af mere end 150 frie værksteder med over 35 års erfaring

Bureau Danmark og Collectia
ERP

Bureau Danmark

Bureau Danmark er en platform, der giver dig en simpel liste over alle bureauer i Danmark.

Optikerforeningen og Collectia
Optiker

Optikerforeningen

Optikerforeningen er en brancheforening for danske optikervirksomheder. Foreningen arbejder for at sikre danskerne den bedst mulige synspleje.

Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere og Collectia
Forening

Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere

Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere varetager medlemmernes interesser bla. over for offentlige myndigheder og arbejder sammen med landets kommuner.

KMD og Collectia - samarbejde
IT

KMD

Med opkobling til KMD og deres IT-løsning, tilbydes en effektiv og gnidningsfri inddrivelsesproces til kommuner og offentligt ejede selskaber.