Påkravsskrivelse Skabelon - Collectia Inkasso Blog
Sebastian S. •
16/11/2020

Hent gratis påkravsskrivelse skabelon

Driver du virksomhed eller er du bogholder kan du fra tid til anden have behov for at sende en påkravsskrivelse, også kaldet et påkrav eller et inkassovarsel. Vi har lavet en skabelon til en påkravsskrivelse der overholder alle krav og formalier.

Påkravsskrivelsen er det juridiske korrekte ord for et inkassovarsel, men de to ting dækker over et og samme formål: at gøre debitor opmærksom på jeres mellemværende, og I nu ønsker dette betalt – ellers vil inkasso blive iværksat.

Der findes ingen offentlig skabelon for en påkravsskrivelse, men der findes et par vigtige formalier og regler du skal huske, ellers er din påkravsskrivelse ikke juridisk gyldig. Vores skabelon overholder alle de formalier og krav, der stilles til en påkravsskrivelse og dermed sikrer du dig, at dette er udfyldt korrekt.


Hent din skabelon

Ved at udfylde og indsende denne formular, bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev. Vores nyhedsbrev bringer dig nyttig viden omkring inkasso, debitorstyring, økonomi og gode råd til at undgå dårlige betalere. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Du kan læse mere om påkravsskrivelse her:

Der er ingen lovkrav eller regler for hvordan opsætningen, layout eller designet for din påkravsskrivelse skal se ud på. Du må i princippet 100% selv bestemme hvordan den skal se ud, hvilket brevpapir den har eller hvordan opsætningen er. Skabelonen her er blot vores forslag til en effektiv og gratis påkravsskrivelse.

Skabelonen er gratis og kan hentes uanset om du er kunde hos Collectia eller ej.

Vi har flere skabeloner, som du frit kan downloade:

Rykker Skabelon

Inkassovarsel Skabelon

Faktura Skabelon

Seneste indlæg

Gratis materiale

Tilmeld nyhedsbrev