X

Overvågning

Overvågning og løbende opfølgning

Hvis din sag har gennemgået et resultatløst inkassoforløb eller du har været i retten og fået en dom på din kunde, men som desværre ikke har resulteret i betaling fra skyldner, kan du vælge at sætte din sag i overvågning.

Hos Collectia hjælper vi dig med, at huske din kunde på sit udestående til dig. Som erhvervsdrivende kan det være besværligt og tidskrævende at følge op på forældelses-frister og de beløb, du har til gode hos dine kunder.

Collectias overvågningsløsning hjælper dig. Grundet vores unikke inkassoscore og tætte samarbejde med Experian udfører vi dagligt omfattende vurderinger af dine kunders betalingsevne. På denne måde er vi i stand til at reagere hurtigt og igangsætte situationsbestemte aktiviteter på sager, såfremt vi oplever en positiv udvikling af betalingsevnen. Samtidig kører vi løbende overvågningskampagner på udvalgte tidspunkter for at fremme betaling hos din kunde.

  • Skriftlig kontakt til debitor
  • Telefonisk kontakt til debitor
  • Vurdering af betalingsevne
  • Kampagner
  • No Cure – No Pay

Samarbejde med Experian - RKI

Med Experian som samarbejdspartner, har vi mulighed for at registrere dårlige betalere i Danmarks mest brugte skyldnerregister samt vi løbende får opdateringer om skyldners forhold. Læg dertil vores unikke inkassoscore, som er et yderst effektivt værktøj til at fremme betalingen hos din kunde.

Experian oplyser os løbende omkring om nye registreringer, adresseændring, dødsfald, konkurs, gældsernæring, tvangsauktion m.m.

experian_logo

Unik inkassoscore

Collectia Inkassoscore måler dine debitorers betalingsevne dagligt, hvilket vi bruger aktivt til at bestemme processen bag den enkelte sag. Vi tilbyder fleksible inkassoprocesser, da ikke to debitorer er ens. Dette sikrer dig en effektiv, målrettet og individuel inddrivelse.
  • Måler på 25 forskellige parametre
  • Unik viden om danskerens betalingsevne
  • Opdateres dagligt
  • Fleksible inddrivelsesforløb
  • Opkobling til Experian-database

Afregning i overvågning

I overvågning minder vi løbende din kunde om deres gæld og holder øje med deres økonomi. Henter vi dine penge hjem i forløbet, får vi provision af det inddrevne – gør vi ikke, er servicen gratis for dig. Vi har en fælles interesse for at hente dine penge hjem og stopper ikke, før at vi er i mål.

Fordelingen mellem dig og Collectia afhænger af aftalen, som du har indgået med os. Forneden kan du se fordelingen (klient/Collectia) for vores 3 inkassoløsninger.

One
65/35
Plus
65/35
Selvbetjening
50/50