Skip to main content

Om Collectia

Collectia er en førende teknologi-drevet virksomhed, der specialiserer sig i kreditstyring, herunder kreditvurdering, fakturering, inddrivelse af gæld, digitale betalingsløsninger og datamonitorering. Ud over vores hovedkontor i København har vi otte kontorer fordelt på Norge, Sverige, Finland samt Tyskland, hvor vi beskæftiger næsten 300 dedikerede medarbejdere og betjener over 20.000 kunder i hele Europa.

Vi er en virksomhed med fokus på mennesker i ethvert henseende. Vores engagerede medarbejdere er vores mest værdifulde ressource. Medlemmer af Collectia-familien er uddannet efter de højeste standarder og modtager kontinuerlig støtte og uddannelse for at sikre, at debitorer oplever en retfærdig, professionel og respektfuld behandling i deres interaktioner med os. Vi er overbeviste om, at investering i vores medarbejdere er afgørende for at levere den bedst mulige service til både vores kunder og debitorer.

Vi anvender avanceret teknologi som kunstig intelligens, machine learning og adfærdsmønstergenkendelse, for at optimere vores kreditstyringsprocesser. Samtidig leverer vores erfarne medarbejdere en effektiv og pålidelig service til alle vores kunder.

Collectia har oparbejdet et renomme, som en pålidelig og betroet samarbejdspartner i kreditstyringsbranchen på grund af vores konsekvente engagement i etiske forretningsprincipper, teknologisk innovation og miljømæssig bæredygtighed. Uanset om du er en virksomhedsejer, der ønsker at administrere finansielle risici, eller en debitor, der søger retfærdig og respektfuld behandling, tilbyder vi skræddersyede løsninger, der opfylder de situationsbestemte behov.

Ud over vores engagement i fair behandling af personer med gæld og anvendelse af innovative teknologiløsninger prioriterer vi også at reducere vores miljøpåvirkning. Vi arbejder vedholdende for at reducere vores CO2-fodaftryk ved at implementere bæredygtige metoder og teknologier i hele vores organisation.

I dag er Collectia ejet af Silverfleet Capital – en fremtrædende kapitalfond baseret i London med over 30 års investeringserfaring i mellemstore europæiske virksomheder. Siden 2016 har Collectia været på en ambitiøs vækstrejse, der har inkluderet adskillige virksomhedsopkøb i Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Danmark. Ekspansionsstrategien og rejsen, som Collectia har været på, har tilført organisationen stor værdi og en fremgang, som vi forventer vil fortsætte.

Det moderne inkassofirma

Intelligente løsninger for dig og dine kunder

Trods mange års erfaring er vi langt fra en dinosaur i branchen. Vi er blandt Nordens førende inkassofirmaer, og anvender moderne AI-teknologi til at udarbejde dynamiske og situationsbestemte inddrivelsesforløb, for at sikre en optimal inddrivelse.

I kombination med vores erfarne gældsrådgivere, brugervenlige onlineplatforme og moderne betalingsmetoder, henter vi kundernes penge hurtigt hjem, uden at det sætter kundeforholdet over styr.

Mød vores salgsafdeling

Jesper Winther

Jesper Winther
Chief Sales Officer, Group
   jw@collectia.dk
   +45 7730 1493

Stine R
Stine Roholte
Marketing Manager Denmark
   str@collectiagroup.dk
Sebastian Anthon Storm Pallesen

Sebastian Storm
Group Marketing Manager
   sp@collectia.dk

Victor B
Victor Byrholt
Product- & Sales Operation Manager 
   vb@collectia.dk
   +45 7730 1478
Lars Nordberg

Lars Nordberg
Sales Director
   ln@collectia.dk
   +45 7730 1364

Jan Engstrup
Jan Engstrup
Executive Sales Manager
   je@collectia.dk
   +45 5152 9501
Marting Lohman

Martin Lohmann
Executive Sales Manager
   mle@collectia.dk
   +45 7730 1400

Nicolaj Vibe-Hansen | Collectia A/S

Nicolaj Vibe-Hansen
Executive Sales Manager
   niv@collectiagroup.dk
   +45 5171 6920

Oscar Bøjland

Vores formål

  • At støtte en sund økonomi ved at håndtere inkasso på en professionel, respektfuld og fair måde. Vi tilbyder fuld gennemsigtighed til vores kunder såvel som til debitorer, og vi stræber efter at være frontløbere inden for digital udvikling med alle moderne kommunikationsplatforme samt nemme betalingsløsninger.

  • At være Europas førende digitale, effektive og fair partner indenfor kreditvurdering og inkasso.

Værdier

Hos Collectia arbejder vi ud fra fire kerneværdier, som gennemsyrer vores måde at tænke og arbejde på i hverdagen.

Værdier - Respectful - Collectia - 2023

Respectful

Vi respekterer de personer, som vi hjælper i deres nuværende situation. Dette gælder for debitorer, som vi rådgiver om, hvordan de skal håndtere deres uerholdelige gæld, og for kunder, som stoler på Collectia til at hjælpe dem med at inddrive deres gæld, og vores medarbejdere, som Collectia tilbyder et positivt arbejdsmiljø, der bygger på tillid, lighed og mangfoldighed.

Værdier - Passionate - Collectia

Passionate

Collectias medarbejdere er dedikerede og passionerede. De hengiver sig til deres arbejde og er entusiastiske. Vi ønsker, at vores kunder skal føle vores engagement, og derfor er det af stor betydning at uddanne medarbejderne til at udvikle den rette holdning og tilgang.

Værdier - Transparent - Collectia

Transparent

At være gennemsigtig gør det lettere for medarbejdere, kunder og debitorer at samarbejde om fælles mål. Hos Collectia mener vi også, at gennemsigtighed skaber relationer, øger produktiviteten og skaber tillid mellem mennesker.

Værdier - Innovative - Collectia

Innovative

Vi evaluerer løbende vores processer og systemer. Vi er nysgerrige efter at finde nye og bedre tilgange, tænke anderledes og være på forkant med nye tendenser. Det viser sig i den måde, vi arbejder med data og procesdigitalisering, samt i vores løbende optimeringsarbejde.

Et Grønnere Collectia

At agere ansvarlig over for vores kunder og deres kunder, vores medarbejdere, miljøet og samfundet generelt, ligger dybt i vores organisationskultur. Siden 2016 har Collectia været på en ambitiøs ekspansionsrejse. En rejse som indtil videre har bestået af flere virksomhedsopkøb i udlandet og markant vækst på det danske marked. Parallelt med rejsen og den bagvedliggende ekspansionsstrategi, søsatte vi projektet Et Grønnere Collectia. Projektet har til formål at sikre, at Collectia når sin mål på en miljømæssig forsvarlig måde. Det giver i vores optik både menneskelig og forretningsmæssig værdi.