Skip to main content

Collectia tilbyder dig en full-service inkassoløsning

Full-service betyder, at vi, som inkassofirma, kan varetage alt fra udsendelse af faktura, rykker og inkassovarsel til håndtering af retssager, tvangsrealisering og løbende overvågning af dine debitorer.

Fakturaservice

Collectia sørger for, at din kunde modtager fakturaer til tiden. Du slipper for at bruge tid på administrative opgaver, som du i stedet kan bruge på at drive og udvikle din virksomhed.

Rykkerservice

Rykkerservice er for dig der har brug for et ekstra værktøj til at indkræve et udestående. Lad Collectia rykke dine glemsomme kunder. Det giver dig overskud til at fokusere på andre ting.

Inkassovarsel

Hvis du er i tvivl om, hvordan man udsender et korrekt inkassovarsel, så fortvivl ikke. Collectia kan gøre det for dig. Klik her og læs mere.

Inkasso

Er du træt af, at bruge tid på kunder der ikke betaler? Så lad Collectia inkasso hjælpe dig med, at hente dine penge hjem. Vi sikrer dig en respektful og konsekvent inddrivelse.

Retslig inkasso

Hvis vi ikke kan få din kunde til at betale på normal vis, kan vi eller vores advokatsamarbejdspartner tilbyde at tage din sag videre ad rettens vej (indenretlig inkasso).

Overvågning

Vi kan sætte din sag i overvågning, hvis vi forgæves har forsøgt at få dine penge igen via en normal inkasso process, eller du har fået en dom på din kunde, der trods rettens ord stadig ikke har betalt.

Afskrevne sager

Tøm din kælder for afskrevne sager. Collectia kan hjælpe dig med, at genoptage inddrivelsen af sager (fordringer), som har ligget stille længe.

Kreditvurdering

Kreditvurder dine privat- og erhvervskunder via vores kreditvurderingsplatform, Qatchr. Her kan du også tjekke, om de er registreret i vores gældsregister, Debitorlisten.

Kundeweb

Med Collectia Kundeweb får du en brugervenlig og informationsrig platform, hvor du kan følge med i dine inkassosager og inddrivelse hos Collectia 24/7.

Mobil og tablet kompatibilitet

Er du tit på farten? Så kan du let installere vores mobilvenlige kundeweb som app på din telefon.

Udsættelsesforretning

Effektiv og strømlinet udsættelsesforretning, der minimerer advokat- og administrationsomkostninger for udlejer.

Kommunal opkrævning

Vi har en løsning klar til kommuner og offentligt ejede forsyningsselskaber, der har brug for en effektiv restance-service.
Datavask

Datavask

Lad Qatchr sikrer at din kundedatabase altid er opdateret og valideret