X

Services

Collectia tilbyder dig en full-service inkassoløsning

Full-service betyder, at vi, som inkassofirma, kan varetage alt fra udsendelse af faktura, rykker og inkassovarsel til håndtering af retssager, tvangsrealisering og løbende overvågning af dine debitorer.

Med fakturaservice sørger Collectia for, at din kunde modtager fakturaer til tiden. Du slipper for at bruge tid på administrative opgaver, som du i stedet kan bruge på at drive og udvikle din virksomhed.
Rykkerservice er for dig der har brug for et ekstra værktøj til at indkræve et udestående. Lad Collectia rykke dine glemsomme kunder. Det giver dig overskud til at fokusere på andre ting.
Hvis du er i tvivl om, hvordan man udsender et korrekt inkassovarsel, så fortvivl ikke. Collectia kan gøre det for dig. Klik her og læs mere.
Er du træt af, at bruge tid på kunder der ikke betaler? Så lad Collectia inkasso hjælpe dig med, at hente dine penge hjem. Vi sikrer dig en respektful og konsekvent inddrivelse.
Hvis vi ikke kan få din kunde til at betale på normal vis, kan vi eller vores advokatsamarbejdspartner tilbyde at tage din sag videre ad rettens vej (indenretlig inkasso).
Vi kan sætte din sag i overvågning, hvis vi forgæves har forsøgt at få dine penge igen via en normal inkasso process, eller du har fået en dom på din kunde, der trods rettens ord stadig ikke har betalt.

Tøm din kælder for afskrevne sager. Collectia kan hjælpe dig med, at genoptage inddrivelsen af sager (fordringer), som har ligget stille længe.

Har du brug for indsigt i din kundes økonomi, kan du med fordel foretage et kreditopslag i RKI-registeret via vores kundeweb. Læs mere her.

Med Collectia Kundeweb får du en brugervenlig og informationsrig platform, hvor du kan følge med i dine inkassosager og inddrivelse hos Collectia 24/7.

Er du tit på farten? Så kan du let installere vores mobilvenlige kundeweb som app på din telefon.
Effektiv og strømlinet udsættelsesforretning, der minimerer advokat- og administrationsomkostninger for udlejer.
Vi har en løsning klar til kommuner og offentligt ejede forsyningsselskaber, der har brug for en effektiv restance-service.

Hvordan kommer jeg i gang?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til, hvordan man kommer i gang, eller hvis du vil vide mere om vores services.

Alle hverdage 08.30-15.30

Bliv kunde