Skip to main content

Inkasso Ordbog

Inkasso kan være en jungle for mange erhvervsdrivende. Lad denne inkasso ordbog fra Collectia være din guide i junglen. Vores inkasso ordbog er til dig, der ønsker at vide mere om økonomi, debitorstyring og inkasso.

Uanset hvor meget eller hvor lidt, at du beskæftiger dig med inkasso, består inkasso ofte af en lang række ord, beskrivelser og termer, som de færreste gør brug af til dagligt. Nogle har måske endda svært ved at forstå betydningen og konsekvensen af dem.

Hos Collectia vil vi gerne gøre det nemt og enkelt at arbejde med inkasso, uanset om du har 1 eller 10.000 årlige inkassosager.

Vi tror på at gøre inkasso nemt, handler om at gøre det let at forstå. Derfor har vi lavet en inkassoordbog med alle de små og store begreber, ord og termer, som du kan støde på i forbindelse med inkasso hos et inkassofirma eller hos en advokat.

Hvad er inkasso? Hvad er et udlæg er? og er der rykkergebyr på alle rykkerbreve? Find svaret her i vores udførlige ordbog. Husk du også altid kan holde dig opdateret omkring inkasso på vores blog, hvor vi løbende udgiver artikler og materialer, der gør dig klogere på inkasso, gældsinddrivelse og meget mere inden for økonomi.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis der er ord, beskrivelser eller termer som ikke er forståelige. Ring til os på 77 30 14 80 eller send en mail til salg@collectia.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig!

H
Hovedforhandling
Hovedforretning