Skip to main content

Drift og sikkerhed

Stabil drift og sikkerhed er selvfølgelig en høj prioritet for os. Her kan du læse lidt om, hvordan vi passer på din data og sikrer 99,9% server oppetid!

Sikring af data

Collectia A/S tager sikkerhed seriøst. Vi hoster vores servere i et top sikret og moderne datacenter, placeret på dansk jord. Der bliver automatisk lavet kontinuerlig backup af både systemer og data. Hvis uheldet skulle være ude, kan vi være oppe og køre igen inde for meget kort tid.

SSL sikret forbindelse

Al kommunikation mellem dig og Collectia er sikret med SSL. Det betyder, at data bliver overført krypteret og ikke kan læses af andre undervejs. Samme teknologi benyttes også af bankerne.

99,9% oppetid

Collectia har en meget høj oppetid på vores systemer, men der kan selvfølgelig forekomme driftsforstyrrelser i forbindelse med opdateringer og forbedringer af systemerne. Disse nedetider er som regel planlagt til at ske, når de fleste mennesker er gået i seng eller nyder weekenden.

Højt sikkerhedsniveau

Vores hosting-selskab har den internationale ISO27001 certificering, hvilket betyder at sikkerheden er helt i top. De er også ISAE 3402 compliant og BFIH tjekker denne, samt at de lever op til ISO27001-standarden.