Skip to main content
Rykkerservice-Collectia-Inkassofirma

Lad os rykke dine glemsomme kunder!

Med Collectias rykkerservice får du en effektiv løsning, som gør det let, billigt og overskueligt for dig at inddrive dit udestående fra dine kunder.

Rykkerstyring er en klassisk udfordring for mange virksomheder i det daglige, og ofte får mange det ikke gjort. En manglende effektiv rykkerstyring kan have store konsekvenser for din virksomheds likviditet, cashflow og bundlinje.

Med Collectias effektive rykkerservice hjælper vi jer med at få rykket kunder, der ikke betaler, så du ikke behøver at bruge tid på det.

Vores rykkerservice er tilpasset din forretning, og kan rykke dine kunder præcis som du ønsker. Vælger kunderne at ignorerer rykkerskrivelserne kan sagen automatisk overføres til inkasso, såfremt du ønsker det.

Lad os rykke dine kunder – så du kan fokusere på din forretning.

Rykkerservice-Collectia-Inkassofirma

Der er mange fordele

Rykkerservice_Step_1 - Inkassofirma Collectia

Du sparer tid på at sende rykkere

Rykkerservice_Step_2 - Collectia Inkassofirma

Din virksomheds økonomi forbedres

Rykkerservice_Step_3 - Inkassofirma Collectia

Rykkerprocessen håndteres af erfaren partner

Få ro til at udvikle din forretning

Med Collectia rykkerservice, får du rykket dine kunder til tiden og hentet flere af dine penge hjem. Samtidig frigøres ressourcer, der er bedre brugt på at drive og udvikle din forretning. Overskrider din kunde betalingsfristen på en faktura, udsender vi professionelle rykkerskrivelser per brev, SMS og E-mail. Betaler kunden fortsat ikke, kan din ubetalte faktura automatisk overgå til vores inkassoforløb.

Hvad koster rykkerservice?

Vores rykkerservice er inkluderet i alle vores inkassoløsninger.

Du skal blot tilmelde dig online og uploade dine ubetalte regninger til vores Kundeweb, som du nemt kan betjene via din computer eller telefon.

Fra rykker til inkasso – den komplette inkassoløsning

Collectia tilbyder vores kunder en komplet inkassoløsning, hvor vi håndterer alt fra udsendelse af faktura, rykkerskrivelser, inkassovarsel, inkasso, håndtering af retssager, retslig inkasso, tvangseralisering og løbende overvågning af debitorer via vores Kundeweb. Som kunde bestemmer du helt selv, hvor meget vi skal hjælpe dig med.

Collectia er blandt de få inkassofirmaer i Danmark, der tilbyder en komplet debitorstyring, og kan tilpasses præcis til jeres behov.

Vi hjælper i dag alt fra små enkeltmandsvirksomheder til store internationale selskaber med at inddrive deres tilgodehavender fra deres kunder, medlemmer og brugere. Skal vi også hjælpe dig? Vi har udviklet tre forskellige inkassoløsninger med unikke fordele – vi har selvfølgelig også én, der passer til din virksomhed.