X

Rykkerservice

Lad os rykke dine glemsomme kunder!

Med Collectia rykkerservice får du et værktøj, som gør det let for dig at indkræve dit udestående. En klassisk udfordring for mange virksomheder er, at få rykket kunder, der ikke betaler. Den udestående gæld svækker dit cash flow og dermed din evne til at planlægge, hvordan du vil drive din forretning.

Du sparer tid på at sende rykkere selv

Din virksomheds økonomi forbedres

Rykkerprocessen håndteres af erfaren partner

Vi giver dig ro til at udvikle din forretning

Med Collectia rykkerservice, får du rykket dine kunder til tiden og hentet flere af dine penge hjem. Samtidig frigøres ressourcer, der er bedre brugt på at drive og udvikle din forretning. Overskrider din kunde betalingsfristen på en faktura, udsender vi professionelle rykkerskrivelser per brev, SMS og E-mail. Betaler kunden fortsat ikke, kan din ubetalte faktura automatisk overgå til vores inkassoforløb.

Ring mig venligst op

Hvad koster rykkerservice?

Vores rykkerservice er inkluderet i alle vores inkassoløsninger (også vores løsning, CollectiaOnline, til 0,- i abonnement). Du skal blot tilmelde dig online og uploade dine ubetalte regninger til vores sagsportal eller smarte mobil app, hvor du blot skal tage et billede af fakturaen.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om vores rykkerproces eller en af vores andre services, sidder mine kollegaer og jeg klar til at hjælpe dig.

Alle hverdage 08.30-15.30

Den komplette inkassoløsning

Collectia tilbyder vores kunder en komplet inkassoløsning. Vi håndterer både inden- og udenretlig inkassoproces – fra udsendelse af faktura, rykker og inkassovarsel til håndtering af retssager, tvangseralisering og løbende overvågning af debitorer via vores online sagsportal. Du bestemmer selv, om vi skal hjælpe dig på flere områder eller kun et enkelt i din debitorstyring.

Vi hjælper i dag alt fra små enkeltmandsvirksomheder til store internationale selskaber med at inddrive deres tilgodehavender fra deres kunder/medlemmer. Skal vi også hjælpe dig? Vi har udviklet tre forskellige inkassoløsninger med unikke fordele – vi har selvfølgelig også én, der passer til din virksomhed.

Se vores løsninger