X

Rykkerservice

Lad os rykke dine glemsomme kunder!

Med Collectia rykkerservice får du en effektiv løsning, som gør det let, billigt og overskueligt for dig, at indkræve dit udestående, fra dine kunder.

Rykkerstyring er en klassisk udfordring for mange virksomheder i det daglige, og ofte får mange det ikke gjort – eller ikke tidsnok. En manglende effektiv rykkerstyring kan have store konsekvenser for likviditeten, cashflowet og din bundlinjen.

Med Collectias effektive rykkerservice hjælper vi jer med at få rykket kunder, der ikke betaler – så du ikke behøves at bruge tid på det.

Vores rykkerservice er tilpasset din forretning – og kan rykke dine kunder præcis som du ønsker. Vælger kunderne af ignorerer rykkerskrivelserne kan sagen automatisk overføres til inkasso, såfremt du ønsker det.

Lad os rykke dine kunder – så du kan fokusere på din forretning.

Du sparer tid på at sende rykkere selv

Din virksomheds økonomi forbedres

Rykkerprocessen håndteres af erfaren partner

Få ro til at udvikle din forretning

Med Collectia rykkerservice, får du rykket dine kunder til tiden og hentet flere af dine penge hjem. Samtidig frigøres ressourcer, der er bedre brugt på at drive og udvikle din forretning. Overskrider din kunde betalingsfristen på en faktura, udsender vi professionelle rykkerskrivelser per brev, SMS og E-mail. Betaler kunden fortsat ikke, kan din ubetalte faktura automatisk overgå til vores inkassoforløb.

Ring mig venligst op

Hvad koster rykkerservice?

Vores rykkerservice er inkluderet i alle vores inkassoløsninger (også vores løsning, CollectiaSelvbetjening, til 0,- i abonnement). Du skal blot tilmelde dig online og uploade dine ubetalte regninger til vores sagsportal eller smarte mobil app, hvor du blot skal tage et billede af fakturaen.

Fra rykker til inkasso – den komplette inkassoløsning

Collectia tilbyder vores kunder en komplet inkassoløsning, hvor vi håndterer alt fra udsendelse af faktura, rykkerskrivelser, inkassovarsel, inkasso, håndtering af retssager, retslig inkasso, tvangseralisering og løbende overvågning af debitorer via vores gratis online sagsportal. Som kunde bestemmer du helt selv, hvor meget vi skal hjælpe dig med.

Collectia er blandt de få inkassofirmaer i Danmark, der tilbyder en komplet debitorstyring – og kan tilpasses præcis til jeres behov.

Vi hjælper i dag alt fra små enkeltmandsvirksomheder til store internationale selskaber med at inddrive deres tilgodehavender fra deres kunder, medlemmer og brugere. Skal vi også hjælpe dig? Vi har udviklet tre forskellige inkassoløsninger med unikke fordele – vi har selvfølgelig også én, der passer til din virksomhed.

Se vores løsninger

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om vores rykkerproces eller en af vores andre services, sidder mine kollegaer og jeg klar til at hjælpe dig.

Alle hverdage 08.30-15.30