Skip to main content
Fakturaservice-Collectia-Inkasso

Fakturaservice

Collectia sikrer dig, at du får udsendt fakturaer til dine kunder til tiden. Samtidigt sparer det dig for administrative opgaver, så du kan bruge din tid på at drive og udvikle din virksomhed.

Det giver dig tryghed, at du har overladt dine fakturaer til en partner, som har de rette systemer og kompetencer til at hente dine penge hjem.

Vi sørger for at registrere indbetalinger, udligne og afstemme dit debitorbogholderi samt at overføre betalingerne til dig – direkte i dit system eller fra vores system.

Min 200 fakturaer pr. md.

Sådan fungerer det

Fakturaservice Step 1

Fakturaer udsendes elektronisk eller med almindelig post

Fakturaservice Step 2

Vi bogfører indbetalinger samt udligner og afstemmer dit debitorbogholderi

Fakturaservice Step 3

Betaler din kunde ikke, kan vi udsende rykkere for dig

Du overdrager dine fakturaer til Collectia som printer, kuverterer og udsender disse elektronisk eller pr. brev. Vi sørger for at bogføre registrerede indbetalinger samt udligner og afstemmer dit bogholderi. Vores sagsbehandlere besvarer dine kundehenvendelser vedrørende betaling. Overholder din kunde ikke betalingsfristen, kan vi sende din sag til rykker- og efterfølgende inkassoforløb efter aftale med dig. Vi arbejder efter en fælles debitorpolitik, som vi udarbejder med dig, så du er sikret en tilfredsstillende håndtering af dine kunder.

Rykkerservice

Lad os rykke dine kunder. Du frigør ressourcer, der er bedre brugt på at drive og udvikle din virksomhed.

Inkassoservice

Få en effektiv og smart inkassoløsning, som tager hånd om dine dårlige betalere og ubetalte fakturaer.

Hos Collectia tilbyder vi vores kunder full-service inkasso. Dette betyder, at vi kan stå for din virksomheds samlede debitorstyring: fakturaservice, rykkerservice og inkassoservice. Vi er fleksible og kan træde til netop der, hvor du har et behov.