Skip to main content
e-conomic-og-Collectia

e-conomic integration

Sæt din fakturaopfølgning på autopilot

At få rettidig betaling for sit arbejde, er altafgørende for at drive en sund forretning. Derfor er ubetalte fakturaer et stort irritationsmoment i hverdagen for mange erhvervsdrivende, der skal bruge både tid og ressourcer på fakturaopfølgning.

Derfor har vi udviklet en integration til Visma e-conomic regnskabsprogram – så du kan sætte din fakturaopfølgning og inkasso-arbejde på autopilot. Med en løsning hos Collectia og integration til e-conomic, kan du let sende din ubetalte faktura til inddrivelse, hvis kunden ikke reagerer på dine rykkerskrivelser.

e-conomic-logo
Trustpilot-anmeldelse-Collectia-Inkassofirma-og-e-conomic.png

Forbind dit regnskabsprogram

Du kan med ganske få klik komme i gang med at sende ubetalte fakturaer fra e-conomic direkte til Collectia.

Vi har lavet en automatisk opsætningsfunktion, der hurtigt og nemt bringer dig videre, så du kan påbegynde inddrivelsen.

Tryk på knappen forneden for at integrere dit regnskabsprogram med Collectias sagsportal. Du vil blive bedt om at logge ind på din konto hos e-conomic undervejs.

Alternativt besøg dette link: Forbind e-conomic til Collectia

Du får en uforpligtende prøveperiode i 30 dage

Herefter tilbydes du vores abonnement: e-conomic Plus

For at gøre brug af vores integration til e-conomic, skal du skal have en løsning hos Collectia. Denne kalder vi for e-conomic Plus. Du kan læse mere om løsningen her: e-conomic_plus_aftale.pdf

Få mest ud af din integration

Opret genvej til inkasso i dit regnskabsprogram

Få mere ud af din integration og tilføj Collectia i din menulinje. På den måde er du kun et enkelt klik væk fra Collectias effektive inkassoservice, hvis du er udfordret med kunder, der ikke betaler rettidigt.

Oscar Bøjland

Har du brug for hjælp?

Vi er her for dig

Har du udfordringer med at forbinde dit regnskabsprogram til Collectia, er du velkommen til at tage fat i mig. Så hjælper jeg dig igennem opsætningen.

Har du spørgsmål til integrationen eller forslag til forbedringer, er du naturligvis også velkommen til at tage kontakt.

Oscar Bøjland
Sales Assistant
   osb@collectiagroup.dk
   +45 7730 1350