Skip to main content

Mobil inkasso

Med vores onlineplatform får du Danmarks mest brugervenlige og gennemskuelige inkassoløsning. Og platformen er naturligvis kompatibel på både tablet og smartphone. Du kan altid få det fulde overblik over dine sager, når du er på farten.


Det kalder vi “Inkasso i lommeformat“.

Mobil inkasso lige ved hånden - Collectia Inkassofirma

Opret sager automatisk

Vi har gjort oprettelse af inkassosager endnu smartere. Med et enkelt klik kan du tage et billede af din ubetalte regning og sende til Collectia. Sagen er hermed oprettet…


En avanceret scanningsmotor aflæser din ubetalte regning på et splitsekund. Du kommer derfor hurtigt videre med at oprette flere sager eller genoptage andet arbejde, der kræver dit fokus.

Komplet overblik

Hos Collectia mener vi, at vores kunder har krav på fuld gennemsigtighed. Derfor giver funktionen “oversigt” dig et komplet overblik over din inddrivelse. Du kan bl.a. se inddrivelsen pr. måned, den samlede inddrivelse, total udestående og antal aktive samt afsluttede sager.

Følg med fra start til slut

Med adgang til vores detaljerede sagshistorik kan du følge med i dine sager fra start til slut. Du kan bl.a. se udførte aktiviteter på sagen, om din kunde har reageret på vores henvendelser og læse de breve, som vi har sendt. Har din kunde fx indgået en afdragsordning, vil dette fremgå i historikken med et tidsstempel.