X

En kort introduktion

Collectia A/S blev etableret på det danske marked i 1998 under navnet Transcom CMS A/S (Transcom) i forbindelse med, at Tele2 startede op i Danmark, og har således mere end 21 års erfaring med inddrivelse. Transcom blev til Collectia, grundet opkøb af virksomheden d. 1. marts 2016. De nye ejere er kapitalfonden Findos Investor GmbH, som består af 5 tyske familier, der hver især ejer store tyske koncerner.

Collectia tilbyder håndtering af alle typer ydelser i forbindelse med salgsfakturaer/debitoradministration, såsom faktura-, rykker-, inkassovarsel-, administration af betalingsaftaler, inkassoservice, samt retslig behandling.

Vi er således et erfarent inkassofirma, der hjælper vores kunder med at få deres penge hjem på en respektfuld og konsekvent måde. Dermed optimerer vi vores kunders Cash flow og økonomisk minimerer tab samtidige med, at vi bevarer den gode kunderelation.

Vi ser os selv som en IT-virksomhed med speciale i inddrivelse. Dette afspejles i vores arbejde med digitale betalingsløsninger, big data og kunstig intelligens, som er med til at effektivisere og sætte fart i inddrivelsen af vores kunders ubetalte regninger.

Salgsafdelingen

Jesper Winther
Salgsdirektør
  jw@collectia.dk
  +45 7730 1493
Sebastian Pallesen
M
arketingansvarlig
  sp@collectia.dk
  +45 7730 1457
Jan Engstrup
Salgschef, storkunder
  je@collectia.dk
  +45 5152 9501
Sebastian Andersen
Salgskonsulent
  sba@collectia.dk
  +45 7730 1454
Nina Andersen
Kommunikations- og salgschef
  nma@collectia.dk
  +45 7730 1449

Kvalitetssikring af dit brand

Vi har fokus på høj kvalitet i alle vores processer og er kvalitetssikrede efter ISO 9000:2008-standarden. Det betyder, at vi hvert år bliver auditeret af Lekon Certificering, samt vi har vores egne interne auditører, som sikrer, at vores processer og procedure er “up-to-date” og bliver anvendt af vores medarbejdere.

Vi har organiseret os med specialistafdelinger, der er bygget op omkring branchespecifikke kompetencer. Derfor kan vi altid sikre, at du får den mest professionelle, etiske og kvalitetsmæssige behandling af dine sager, mens vi samtidig varetager dit brand.

Vores filosofi gør, at vi som udgangspunkt tror på, at en manglende betaling er en forglemmelse eller en fejl. Derfor behandler vi dine kunder med respekt. Det sikrer, at dine kunder kommer tilbage til dig, efter et endt forløb hos os, hvis du naturligvis ønsker det. Vi varetager dit navn og brand i hele processen.

Vi er fem gange blevet kåret som Gazelle-virksomhed – senest i 2014.

En solid samarbejdspartner

Vi er en økonomisk solid samarbejdspartner, som er AAA-kreditvurderet.

Medlem af Dansk Inkassobrancheforening

Partner med Experian

Medlem af det international brancheforening League International for Creditors (LIC), hvilket er et netværk af autoriserede inkassofirmaer