X

Collectias værdier

Collectia arbejder efter 6 værdier

Hos Collectia arbejder vi efter 6 værdier, som gennemsyrer den måde vi tænker og arbejder på i hverdagen. Værdier er ofte noget, man blot snakker om, men hos Collectia lever vi efter dem. Vores værdier er:

  • Respekt
  • Passion
  • Ærlighed
  • Perfektion
  • Innovation
  • Fællesskab

Vores værdier definerer, hvem vi er og er med til at bestemme, hvordan vi handler.

Respekt” er den tilgang, vi har til kunden som overdrages til inkasso – vores udgangspunkt er, at der kan være tale om en forglemmelse eller fejl. Derfor er det vigtigt, at have respekt for den enkelte kundes situation, men samtidig skal det have en konsekvens, såfremt man ikke vil betale sin gæld. Respekt gælder også i forhold til vores medarbejdere. Der er op og nedture, men vi har altid respekt for den enkelte og deres situation. Er en medarbejder personligt udfordret og har brug for ”time-out”, behov for deltidsarbejde, ønsker nye arbejdsopgaver eller udfordringer – så har vi forståelse for dén situation og gør vores yderste for at tilgodese den pågældende.

Passion”. Hos Collectia ønsker vi, at have engagerede og passionerede medarbejdere, der går op i deres arbejde, og som brænder for Collectia og for de arbejdsopgaver, de er ansvarlige for. Vi ønsker, at vores klienter kan mærke vores engagement, og derfor bruger vi mange ressourcer på at sikre, at vi ansætter medarbejdere med den rette indstilling og tilgang til arbejdet.

Ærlighed“. Der er en meget vigtig værdi for Collectia. Vi administrerer dine penge og kundeforhold, og derfor er Ærlighed rigtig vigtigt for os. Vi er ærlige i alt det vi gør, så der er fuldstændig gennemsigtighed for vores klienter, medarbejdere og aktionærer.

Perfektion“. Hos Collectia er kun det bedste godt nok. Vi ønsker perfektion i alt – både i forhold til IT systemer og rapportering men også i måden hvorpå vi servicerer vores klienter og deres kunder. Vi ønsker, at alle der er i kontakt med os kan mærke, at et samarbejde med Collectia sker på det mest professionelle, etiske og kvalitetsmæssige høje niveau i branchen.

Innovation“. Hos Collectia evaluerer vi løbende vores processer og set-up. Vi er alle nysgerrige efter at finde nye og bedre tiltag, at tænke anderledes og være på forkant med nye trends. Det kan man f.eks. se på måden hvorpå vi arbejder med data, proces-digitalisering, samt løbende optimering.

Fællesskab“. Vi har den grundlæggende tanke, at det også skal være rart at løse arbejdsopgaverne. På en arbejdsplads, er vi sammen i mange timer – og derfor ønsker Collectia også at være et godt og rart sted at være – med gode muligheder for personlig udvikling, social samvær, attraktive personalegoder mv.