Skip to main content
Martinsen og Collectia

Martinsen

Rådgivning & Revision

Gør forretning nemmere med Martinsen

Martinsen specialiserer sig i regnskabsføring, revision og erhvervsrådgivning, som understøtter virksomheders vækstambitioner.

Hos Martinsen stræber man efter at lette byrden for Danmarks små og mellemstore virksomheder, idet de tilbyder dem ekstra tid og ressourcer til deres primære forretningsaktiviteter.

De forstår de unikke udfordringer og muligheder, som små og mellemstore virksomheder står overfor. De anerkender den drivkraft og beslutsomhed, som ejerledere besidder, og hvordan de kan maksimere deres potentiale i deres specifikke markedssegment. For at sikre vedvarende og stabil vækst er det dog essentielt at have en solid forretningsstrategi og et klart overblik over økonomien. Det er præcis, hvad Martinsen tilbyder.

Med deres team på 240 dedikerede medarbejdere fordelt på 11 kontorer, tilbyder virksomheden personlig og skræddersyet rådgivning og revision til mindre og mellemstore virksomheder. De har ekspertisen til at håndtere komplicerede opgaver, men er stadig personlige nok til at skabe en tæt relation. Hos Martinsen er kontaktpersonen også den, der står for opgavens udførelse.

Martinsen og Collectia
Martinsen Collectia Samarbejde
Oscar Bøjland

Vil du vide mere om vores samarbejde?

Er du interesseret i at høre mere om vores samarbejde med Martinsen, er du velkommen til at kontakte mig.

Oscar Bøjland
Sales Assistant
   osb@collectiagroup.dk
   +45 7730 1480