Skip to main content
En stor milepæl er nået - Collectia & Silverfleet Capital - Opkøb
Sebastian S. •
14/02/2020

Nyhedsbrev – En stor milepæl er nået!

Efter vi blev opkøbt i 2016 af den tyske kapitalfond, Findos GmbH, har Collectia været på en en utrolig spændende rejse, der har udviklet vores services og placeret virksomhedens operationer internationalt.

Nu sker det igen – vi er netop blevet opkøbt af den britiske kapitalfond, Silverfleet Capital. Som beskrevet tidligere i vores nyhedsbreve, har vi en ambitiøs ekspansionstrategi. En strategi der sigter efter fortsat at udvide vores forretning internationalt. Dette er ligeledes en af Silverfleets klare mål. Samtidig anerkender de vores avancerede teknologiplatform, kreditdatabase og analyseværktøjer, der har potentiale for at udvide markedsandele på både de eksisterende og nye markeder.

“Vi er meget tilfredse med at indgå i et partnerskab med Collectia, som er teknologisk markedsførende på selskabets hovedmarked i Danmark og har en lang række muligheder for at ekspandere både i Danmark og i udlandet,” udtaler Mark Paisecki, Partner hos Silverfleet Capital.

Silverfleet Capital er en førende kapitalfond med mere end 30 års erfaring som aktiv investor i mellemstore europæiske virksomheder. Fonden ejer også tøjvirksomheden Masai, og har derfor efter opkøbet nu to virksomheder placeret i Danmark.

For dig som kunde betyder salget af virksomheden og de nye ejere, at vi står stærkere. Silverfleet har ligesom os høje forventninger og store ambitioner for udviklingen og optimeringen af den service, som vi leverer til vores kunder. De nuværende operationer og behandlingen af vores kunders sager fortsætter naturligvis uhindret.

Dette var blot en af mange store og spændende nyheder i år. Derfor vil jeg som altid opfordre dig til at følge med i de kommende nyhedsbreve.Christian-la-Cour-600x600-rund

De bedste hilsner
Christian la Cour


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg