Skip to main content
Download ebog - 8 gratis inkassotips - sådan håndterer du dårlige betalere - Inkasso Blog
Sebastian S. •
27/10/2022

Gratis e-bog: 8 gratis inkassotips – sådan håndterer du dårlige betalere

Hos Collectia er vi et autoriseret inkassofirma med mere end 150 års erfaring med inkasso. Til dagligt hjælper vi en lang række klienter med tusindvis af årlige inkassosager. Vores klienter kan være den lokale virksomhed nede på hjørnet til nogle af landets største virksomheder og koncerner. 

Collectia er i dag blandt Danmarks største inkassofirmaer og beskæftiger 270 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

En lang række af vores rådgivere, sagsbehandlere, jurister og eksperter deler løbende ud af deres viden og erfaring med inddrivelse af ubetalte fakturaer, gæld og inkasso – her på Collectia.dk. Udover vores viden og erfaring, producerer vi også løbende gratis skabeloner til eksempelvis rykkerskrivelser, inkassovarsel eller påkravsskrivelse – som du kan bruge i dit arbejde med ubetalte fakturaer.


Download e-bog

Ved at udfylde og indsende denne formular, bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev. Vores nyhedsbrev bringer dig nyttig viden omkring inkasso, debitorstyring, økonomi og gode råd til at undgå dårlige betalere. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Hos Collectia er vi et autoriseret inkassofirma med mere end 150 års erfaring med inkasso. Til dagligt hjælper vi en lang række klienter med tusindvis af årlige inkassosager. Vores klienter kan være den lokale virksomhed nede på hjørnet til nogle af landets største virksomheder og koncerner. 

Collectia er i dag blandt Danmarks største inkassofirmaer og beskæftiger 270 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

En lang række af vores rådgivere, sagsbehandlere, jurister og eksperter deler løbende ud af deres viden og erfaring med inddrivelse af ubetalte fakturaer, gæld og inkasso – her på Collectia.dk. Udover vores viden og erfaring, producerer vi også løbende gratis skabeloner til eksempelvis rykkerskrivelserinkassovarsel eller påkravsskrivelse – som du kan bruge i dit arbejde med ubetalte fakturaer.

Hvorfor giver inkassofirma gratis tips om inkasso?

Som professionel autoriseret inkassofirma føler vi et stort samfundsmæssigt ansvar, for at hjælpe kreditorer med deres ubetalte fakturaer. Samtidig føler vi også et mindst lige så stort ansvar for at hjælpe debitorer på rette vej, og ud af deres gæld og økonomiske udfordringer.

Inkasso handler grundlæggende om et økonomisk mellemværende mellem to parter; og vi som inkassofirma ønsker på bedst mulig vis at kunne hjælpe begge parter godt videre. 

Vores mange års erfaring med netop inkasso og inddrivelse af gæld, har givet os en unik indsigt i hvilke metoder, breve, opkald og forløb, der giver det bedste forløb for debitor og kreditor. Indsigt og viden som vi gerne dele med dig som kreditor – uanset om du er klient eller ej. 

Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du får brug for yderligere hjælp eller sparring.

Hent ebogen: 8 gratis inkassotips

Vi har lavet en gratis e-bog “8 gratis inkassotips – sådan håndterer du dårlige betalere”; for virksomheder, der af og til har udfordringer med dårlige betalere, og som ønsker hjælp til, hvordan disse kan minimeres.

Bogen er til dig, der er selvstændig, bogholder, revisor – eller på anden vis sidder med virksomhedens debitorer, bogholderi og økonomi.

I bogen kommer vi ind på de erfaringer, som vi har gjort os med inkasso (hele 150 års erfaring i branchen) – og vi er overbeviste om, at de kan have afgørende betydning for din økonomi og bundlinje.

Skulle du have spørgsmål efter gennemlæsning, eller behov for hjælp til at håndtere dine ubetalte fakturaer – er du naturligvis velkommen til at kontakte os alle hverdage.


Andet nyttigt materiale, som du frit kan downloade:

Faktura Skabelon

Påkravsskrivelse Skabelon

Rykker Skabelon

Inkassovarsel Skabelon


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg