Skip to main content
Collectia acquires Kredinor in Denmark 2021
Sebastian S. •
30/03/2021

Nyhedsbrev – Kredinor bliver en del af Collectia-Familien

Christian-la-Cour-600x600-rund

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle dig nyheden om, at vi d. 31. marts i år har opkøbt den danske del af Kredinor (tidligere KIS), som et led i vores ambitiøse ekspansionsstrategi.

Hos Collectia er vi utroligt stolte over at kunne byde endnu en stærk spiller velkommen til Collectia-Familien. Vi er overbeviste om, at opkøbet vil komplimentere vores eksisterende forretning, positivt understøtte vores videreudvikling samt skabe endnu mere værdi for dig som klient.

I forbindelse med opkøbet får vi omkring 40 nye, men erfarne kollegaer, der vil tilføre ny viden og ekstra ressourcer til vores voksende organisation, samt styrke vores position i det danske marked yderligere. Vi mener, at der er stor lighed mellem vores værdier, virksomhedskultur og forretningsgang, hvilket er blot en af årsagerne til, at netop Kredinor er et strategisk godt match.

Vi vil fokusere på at udnytte de underliggende synergier, men samtidig fortsætte med de ting, som Kredinor og Collectia hver især er gode til.

Hvad betyder det for dig som klient?

Vi fortsætter forretningen som hidtil. Dette betyder, at behandlingen af dine sager fortsætter uhindret, og vi vil sørge for, at du løbende holdes opdateret. Det eneste som opkøbet vil betyde for dig er, at vi optimerer vores løsninger og fremadrettet vil levere en endnu bedre service.

Både hos Collectia og Kredinor ser vi positivt fremad, da vi ser integrationen som en fantastisk mulighed for at tilbyde erhvervsdrivende i Danmark et endnu bedre produkt.

Collectia får også eget kontor i Finland

Kredinor-opkøbet er et led i vores vækststrategi i Danmark, men også i vores andre markeder udvider vi vores forretning – senest med opkøbet i Tyskland. I starten af året fik vi det tyske selskab Dr. Duve Inkasso med i vores gruppe. Nu kan vi også annoncere, at vi får eget kontor i Finland pr. 12. april 2021. Dermed vil vi også være i stand til at servicere vores klienter, som har kunder i Finland med vores eget kontor. Hvis du er interesseret i at sende sager til inddrivelse i Finland, så tag endelig fat i os.

Tak fordi at du læste med. Vi ser frem til at kunne annoncere endnu flere spændende nyheder i 2021.

Du og din nærmeste ønskes en rigtig god påske.


De bedste hilsner,
Christian la Cour Valentin


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg