Skip to main content
Vi-lancerer-en-ny-vision-mission-og-nye-vaerdier-Collectia-Inkassofirma
Sebastian S. •
10/11/2022

Vi lancerer en ny vision, mission og nye værdier

Collectia har været på en omfattende vækstrejse både i form af opkøb, men også organisk. Vi har udviklet og forbedret forretningen, og derfor finder vi det vigtigt at tage vores formål op til fornyet overvejelse. Derfor kan vi nu endelig annoncere vores nye mission, vision og værdier for Collectia, som skal sikre en sammenhæng mellem vores langsigtede planer for Collectias fremtid og vores kortsigtede opgaver.

The Collectia Way

Vores vision er at være kendt som den førende digitale, effektive og fair partner i den europæiske kreditstyringsbranche.

Vores mission er at støtte en sund økonomi ved at håndtere inkasso professionelt, respektfuldt og retfærdigt. Vi tilbyder fuld gennemsigtighed til vores kunder og debitorer, stræber efter at være frontløbere inden for digital udvikling og tilbyder kommunikationsplatforme og nemme betalingsløsninger.

Vores værdisæt

Vores vision og mission står ikke alene, uden at sikre at vores kultur i organisationen er i stand til at opnå det. Vores 4 kerneværdier; passion, respekt, innovation og gennemsigtighed er virksomhedens puls, og afspejler, hvad alle medarbejderne er drevet af. 

Passion: Medarbejderne i Collectia er dedikerede og passionerede. De hengiver sig til deres arbejde og er entusiastiske. Vi ønsker, at vores kunder skal føle vores engagement, og derfor er det af stor betydning at uddanne medarbejderne til at udvikle den rette holdning og tilgang.

Respekt: Vi respekterer de personer, som vi hjælper i deres nuværende situation. Det gælder debitorer, som vi rådgiver om, hvordan de skal håndtere deres uerholdelige gæld, kunder, som stoler på Collectia til at hjælpe dem med at inddrive deres gæld, og vores medarbejdere, som Collectia tilbyder et positivt arbejdsmiljø, der bygger på tillid, lighed og mangfoldighed.

Innovativ: Vi evaluerer løbende vores processer og systemer. Vi er nysgerrige efter at finde nye og bedre tilgange, tænke anderledes og være på forkant med nye tendenser. Det viser sig i den måde, vi arbejder med data og procesdigitalisering, samt vores løbende optimeringsarbejde.

Gennemsigtig: At være gennemsigtig gør det lettere for medarbejdere, kunder og debitorer at samarbejde om fælles mål. Hos Collectia tror vi også på, at gennemsigtighed skaber relationer, øger produktiviteten og skaber tillid mellem mennesker.


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg