Skip to main content

Cereda

Attraktive fordele for medlemmer af Cereda

Brancheorganisationen Cereda tilbyder selvstændige virksomheder indenfor regnskabsbranchen et stærkt netværk, som består af ca. 450 medlemmer. Medlemmerne er regnskabskonsulenter, bogholdere, controllere, revisorer o.l. indenfor branchen og er fordelt over hele Danmark.

Ceredas fornemmeste opgave er at levere stærke medlemsfordele for medlemmerne, som skaber værdi for deres forretning. En af de fordele, som medlemmerne kan få gavn af, er inkasso- og kreditvurderingsservice hos Collectia.

Cereda - Collectia Inkasso
  • 35 % rabat på kreditvurdering – Læs mere her →

  • 100 % hovedstol retur i udenretlig inkassoproces

  • Hjælp til rykker– og eller inkassoservice

  • Gratis support og vejledning

Forbind dit regnskabsprogram

Sæt din fakturaopfølgning på autopilot

Søger du en problemfri integration med dit regnskabssystem? Vi tilbyder en let løsning, der gør det enkelt for din bogholder. Find ud af, om vi kan integrere med dit nuværende regnskabssystem her. Integrer vi ikke allerede med dit system, så tag kontakt til os, så finder vi en løsning.

Minimér tab via kredittjek

Styr udenom de dårlige betalere

Beskyt dig mod økonomiske tab ved at foretage en kreditvurdering af både privat- og erhvervskunder med Qatchr, før du indgår en handel. Ved at gøre dette reducerer du risikoen for dårlige transaktioner, økonomiske tab og potentielle inkassosager.