Skip to main content

One2move

Attraktive fordele for medlemmer af One2move

One2move tilbyder landsdækkende biludlejning gennem et netværk af selvstændige franchiseafdelinger. Med fokus på “Lavpris Biludlejning” stiller de hver dag mere end 350 nye og velholdte biler til rådighed fra deres 54 afdelinger spredt over hele Danmark. Blandt deres afdelinger finder du autoriserede forhandlere, der tilbyder udlejning af helt nye eller næsten nye biler.

Alle afdelinger, som er en del af One2move-kæden tilbydes i samarbejde med Collectia attraktive inkasso- og kreditvurderingsløsninger.

  • 35 % rabat på kreditvurdering – Læs mere her →

  • 100 % hovedstol retur i udenretlig inkassoproces

  • Hjælp til rykker– og eller inkassoservice

  • Gratis support og vejledning

Forbind dit regnskabsprogram

Sæt din fakturaopfølgning på autopilot

Søger du en problemfri integration med dit regnskabssystem? Vi tilbyder en let løsning, der gør det enkelt for din bogholder. Find ud af, om vi kan integrere med dit nuværende regnskabssystem her. Integrer vi ikke allerede med dit system, så tag kontakt til os, så finder vi en løsning.

Minimér tab via kredittjek

Styr udenom de dårlige betalere

Beskyt dig mod økonomiske tab ved at foretage en kreditvurdering af både privat- og erhvervskunder med Qatchr, før du indgår en handel. Ved at gøre dette reducerer du risikoen for dårlige transaktioner, økonomiske tab og potentielle inkassosager.