Skip to main content

Retio

Attraktive fordele for kunder hos Retio

Retios er tydelig: At skabe mere værdi og mindre arbejde. Dette princip ligger til grund for alt, hvad de gør! Det gælder for både kunden og medarbejderen.

Gennem digitalisering, høj faglighed og fremragende kundeservice skaber Retio mere værdi for deres kunder. Dette giver mulighed for at bruge regnskabstal som et effektivt styringsredskab, frem for blot at være noget, der skal indberettes nogle gange om året. Samtidig med at det skaber mere værdi, reducerer det også arbejdsmængden. Det frisætter kunden til at fokusere på det, de er bedst til.

  • 35 % rabat på kreditvurdering – Læs mere her →

  • 100 % hovedstol retur i udenretlig inkassoproces

  • Hjælp til rykker– og eller inkassoservice

  • Gratis support og vejledning

Forbind dit regnskabsprogram

Sæt din fakturaopfølgning på autopilot

Søger du en problemfri integration med dit regnskabssystem? Vi tilbyder en let løsning, der gør det enkelt for din bogholder. Find ud af, om vi kan integrere med dit nuværende regnskabssystem her. Integrer vi ikke allerede med dit system, så tag kontakt til os, så finder vi en løsning.

Minimér tab via kredittjek

Styr udenom de dårlige betalere

Beskyt dig mod økonomiske tab ved at foretage en kreditvurdering af både privat- og erhvervskunder med Qatchr, før du indgår en handel. Ved at gøre dette reducerer du risikoen for dårlige transaktioner, økonomiske tab og potentielle inkassosager.