Skip to main content
Collectia Creditro samarbejde 2020 - Inkasso Blog
Sebastian S. •
04/07/2020

Collectia og Creditro indgår strategisk partnerskab

Det danske samfund har igennem de seneste år været vidne til ikke blot én men flere sager om økonomisk hvidvask og svindel. Sager der ikke alene rammer erhvervslivet men ligeledes den finansielle sektor. Disse sager vil i takt med globaliseringens øgede muligheder formentlig ikke mindskes i årene frem.

Alene Corona-krisen har haft store konsekvenser for danske virksomheder, den finansielle sektor og det danske samfund. Desværre har krisen ikke alene haft store økonomiske samfundsmæssige konsekvenser, men ligeledes den kedelige konsekvens, at hvidvaskning og økonomisk svindel er blomstret. Så sent som den 21. maj kunne de danske nyhedsmedier fortælle, at Bagmandspolitiet allerede nu har modtaget 20 anmeldelser om svindel med Regeringens hjælpepakker til en værdi af 7 millioner kroner. Samtidig har bankerne sendt 133 indberetninger til Hvidvasksekretariatet. Antageligt er dette blot begyndelsen på en stigning i sager om hvidvask og økonomisk svindel, som Danmark formentlig sjældent har oplevet.

Collectia og Creditro er ikke alene om at analysere og indsamle data i arbejdet med at forbygge økonomisk hvidvask og svindel. Sammen er vi dog stærkere med hver vores særlige kompetencer. Sammenhold mod økonomisk hvidvask og svindel er altid det stærkeste hold. Dermed er det en stor glæde, at Collectia og Creditro har indgået et strategisk samarbejde, hvor vi skaber en synergi mellem vores kompetencer og sammen vil strømline vores processer til gavn for den finansielle sektor og erhvervslivet.

Sammen kan Collectia og Creditro give et fyldestgørende overblik i alle sager. Det unikke er, at vi kan sammenkøre data og via differentierede kompetencer kan I som kunder hos Collectia eller Creditro få et overblik, ikke alene på historisk gældsinformation men ligeledes et estimat og en vurdering på potentiel økonomisk hvidvask og svindel samt en kommende konkurs.

Vil du høre mere om Creditro og vores samarbejde, er du velkommen til at kontakte Sebastian Andersen, der er account manager i Collectia, på sba@collectia.dk eller Martin Nielsen, der er salgschef hos Creditro, på mn@creditro.dk.

Kort om Creditro

Creditro har muliggjort forebyggelse mod økonomisk svindel og hvidvask for blandt andet den finansielle sektor og de danske virksomheder. I 2019 udsendte Creditro advarsler om 65% af gennemførte konkurser minimum tre måneder forinden konkursen indtrådte. Yderligere kan Creditro advare om potentiel organiseret kriminalitet, konkursryttere og op mod 90% af hvidvasknings- og svindelsager inden det får en konsekvens for andre i erhvervslivet.

Visma Creditro og Collectia - Samarbejde

Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg