Skip to main content
Xplora Collectia Inkassofirma Net Zero Project Libanon - Vi er live
Sebastian S. •
26/04/2021

Lad os ændre verden sammen

Projektet ‘Net Zero’ er netop gået live, og vi har brug for dig på rejsen!

Formålet med projektet er at hjælpe tusindvis af mennesker i landsbyen Bchaaleh i kriseramte Libanon med at få adgang til en ren og bæredygtig energikilde, og dermed give dem midlerne til at genopbygge deres liv.

Ved at donere dine daglige skridt via Xploras aktivitetsplatform, Goplay, kan du gøre en forskel. Dine skridt bliver konverteret til reelle midler, der bliver investeret i nye solcelleparker.

Vi har brug for din hjælp! Hvert skridt, som du tager, gør fremtiden lysere for de lokale i Bchaaleh.

Hop med på rejsen


Hvorfor deltage i kampagnen?
For at stoppe den globale opvarmning. At hjælpe libanesere, der lider af en massiv energimangel – og et kriseramt land på randen af kollaps.

Hvordan fungerer det?
Ved at donere dine fysiske skridt. Dine skridt vil blive konverteret til reelle midler, som investeres i nye solcelleparker. Ren og bæredygtig energi gør velstand muligt. Hvert skridt betyder noget, så lad os gå.

Hvad er vores mål?
At hjælpe tusindvis af mennesker i Libanon med at få adgang til en ren og bæredygtig energikilde, og dermed give dem midlerne til at genopbygge deres liv. Du vil også hjælpe med at flytte verden tættere på at nå FN’s 2030-dagsorden med 10.000 byer, der går “Net Zero”.

Sådan kommer du i gang

Du skal blot følge nedenstående 2 trin for at blive en del af Net Zero.

Bemærk: Når du bliver spurgt om en QR-kode, skal du trykke på tilbage-knappen, logge ind igen og fortsætte til trin 2 forneden.


Trin 1: Download app

Download Xploras app og opret din Goplay-bruger.

Trin 2: Tilmeld dig kampagnen ‘Net Zero’

Tryk på tilmeld-knappen og forbind din bruger til kampagnen ’Net Zero’. Du skal blot tilmelde med din Goplay-bruger.

Anerkendelse til de største bidragsydere

De 100 største bidragsydere vil blive anerkendt med en plakette, der vil blive vist offentligt på rådhuset i Bchaaleh. Pladen med bidragsyderne afsløres officielt og hæderen deles på sociale medier.

Lad os gøre en forskel sammen

Collectia er utroligt begejstrede og samtidig stolte over at være hovedsponsor for et bæredygtigt projekt af denne størrelse. Gennem aktivitetsplatformen Goplay håber jeg, at du og dine nærmeste vil være med til at bidrage til bæredygtig forandring ved at donere dine daglige skridt. Skridt der konverteres til en virkelig værdi.

Sammen kan vi gøre en forskel.


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg