Skip to main content
Lolland har flest dårlige betalere - Inkassofirma Collectia - Inkasso Blog
Sebastian S. •
25/03/2019

Lolland har flest dårlige betalere

Experian, der står bag RKI-registret, har udgivet årsrapport med tal for 2018, og det fremgår bl.a., at Lolland Kommune har flest dårlige betalere i forhold til antal indbyggere.

Chancen (eller risikoen) for at møde en dårlig betaler i Lolland Kommune er næsten 6 gange større end i Allerød Kommune viser en opgørelse over kommunerne i årsrapporten fra Experian, der gør status på RKI-registrets udvikling i 2018. Mens 9,64% af indbyggerne i Lolland Kommune er registreret med en eller flere betalingsanmærkninger, gælder det ”kun” 1,61% af indbyggerne i Allerød Kommune, der er den kommune, der har den laveste andel indbyggere registreret i RKI.

Årsrapporten er meget detaljeret og viser tal for både 5 regioner og 98 kommuner fordelt over 4 år, så man kan sammenligne danskernes gæld på kryds og tværs af kommunegrænser.

Derudover fremgår det, at aldersgruppen 31-40 år har flest registreringer – og at det ultimo 2018 helt specifikt var personer på 36 år, der toppede med 6,74%. Der er ingen opdeling på køn, men i korte træk: Får du en kunde på 36 år fra Lolland Kommune, bør du nok tjekke hos RKI, Debitor Registret eller Skyldnerlisten, om det er en god idé at bede om forudbetaling.

Nøgletal fra Experians RKI-rapport 2018:

  • 202.727 personer er registreret i RKI, det svarer til 4,34 procent af den danske befolkning. Det er et fald fra 212.161 personer samme tid sidste år.
  • Danskerne skylder i alt 13,1 milliarder kroner væk i misligholdt gæld.
  • Det seneste år er den samlede gæld for samtlige RKI-registreringer i.
  • Danmark nedbragt med cirka 850 millioner kroner.
  • Den aldersgruppe, hvor flest er registreret i RKI er de 31-40-årige.
  • I gennemsnit skylder en registreret person i RKI 64.861 kroner væk i misligholdt gæld.

Se hele rapporten her


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg