Skip to main content
Collectia Inkasso får ny direktør
Sebastian S. •
17/06/2022

Nyhedsbrev: Collectia får ny direktør

Jeg vil gerne informere dig om, at jeg fratræder min stilling som administrerende direktør for Collectia den 1. august 2022. Anders Rosenbeck er blevet udnævnt som min efterfølger. Anders er en erfaren virksomhedsleder, der har arbejdet i ledende roller i den finansielle sektor og it-branchen.

For præcis 21 år siden blev jeg en del af Collectia-familien og startede min spændende og udfordrende rejse i virksomheden. Jeg har oplevet, hvordan en lille dansk virksomhed er vokset til en international pan-nordisk it-virksomhed med fokus på kreditscoring og kredit management. Vi er gået fra 50 ansatte i Danmark til næsten 300 medarbejdere på tværs af vores kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

Hos Collectia går vi op i at drive en virksomhed baseret på integritet og respekt. At handle ansvarligt overfor vores klienter, deres kunder, vores medarbejdere, miljøet og samfundet generelt ligger dybt forankret i organisationens rødder. Vores automatiske, digitale, gennemsigtige og analytiske tilgang har gjort os til en ledende spiller indenfor vores felt. 

Derudover har vi en egenudviklet førende IT-platform, CollectIT / C-Work, som giver os mulighed for at tilføre mere værdi til vores klienter og deres kunder, herunder hurtigere betalinger og højere inddrivelsesprocenter.

Jeg vil fortsat være en del af Collectia Gruppen som bestyrelsesmedlem, og jeg ser frem til stadig at være en del af virksomhedens fortsatte vækst og succes.

Stor tak til alle vores klienter på tværs af organisationen. Jeg er utroligt glad og stolt over, at I har valgt os som jeres leverandør til en så vigtig del af jeres forretning.

Velkommen til Anders Rosenbeck

Anders er uddannet civilingeniør fra DTU og har desuden en HD i økonomistyring. De sidste 20 år har Anders arbejdet indenfor den finansielle sektor med fokus på forretningsudvikling og teknologi. Senest har Anders været CEO for Tia Technology med forsikringsselskaber i 25 lande som kunder. Selskabet var ejet af kapitalfonden EQT og blev solgt i slutningen af 2020.

Anders er 52 år og bor sammen med hans kone og to af deres tre børn – den ældste er flyttet hjemmefra.

”Jeg ser frem til at blive en del af Collectia-familien og bygge videre på alt det, som Collectia har præsteret under Christians ledelse. Jeg er meget spændt på mulighederne og rejsen forude. Ved at fortsætte med at forbedre vores eksekvering, vil vi levere stor værdi for vores klienter, kunder og interessenter, når vi redefinerer fremtiden indenfor kreditstyringstjenester i Europa,” fortæller Anders.

Anders ser frem til at møde mange af vores klienter efter sommerferien.



Christian-la-Cour-600x600-rund

De bedste hilsner,
Christian la Cour Valentin


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg