Skip to main content

Microsoft Dynamics NAV BC integration

Hurtig overførsel af ubetalte fakturaer til inddrivelse

Som erhvervsdrivende vil man før eller siden støde på kunder, som har udfordringer med at betale en regning. Hvad gør man så?

Som bruger af Microsoft Dynamic NAV (NAV 2013 R2 eller senere), kan du sende dine ubetalte fakturaer i rykkerforløb, for at hente dine penge hjem. Det er dog ikke altid, at rykkerskrivelser er tilstrækkeligt. Det er her, hvor inkasso komme ind i billedet som et effektivt virkemiddel.

Med integrationen mellem dit regnskabsprogram og Collectia kan du let sende dine ubetalte fakturaer til inddrivelse. Vi kan varetage både rykker- og inkassoforløbet for dig.

Microsoft Dynamic NAV - integration - collectia inkassofirma 2023

Hvordan fungerer det?

Sager kan overføres manuelt med kontrol eller automatisk – det er helt op til dig. Når en rykkerkørsel er afviklet, kan du fra oversigten med de udstedte rykkere dobbeltklikke på en udstedt rykker og sende den direkte til inkasso ved et klik på funktionen “Send rykker til Collectia” på rullebåndet. Sagen overføres så til Collectia, og et unikt sagsnummer tilføjes sagen, så du kan se sagen på Collectia kundeweb direkte fra Navision ved klik på ”Åbn Collectia sag” på rullebåndet.

Du kan også vælge automatisk overførsel til Collectia under ‘Rykkerbetingelser’, så debitorer, der opfylder kriterier herfor, automatisk bliver overført med relevante oplysninger til Collectia uberørt af menneskehånd. Det er ganske enkelt så simpelt – Collectia får alle relevante data inklusive en kopi af rykker og faktura, og du sparer en masse tid.

Kom nemt i gang

Inkasso-integrationen mod Collectia forudsætter, at I anvender Navisions standard-rykkerkørsler, da udtræk af fakturaer og kunder til inkasso tager udgangspunkt i en rykker, og der oversendes alle de poster, der er rykket for.

Klar til at komme i gang? Kontakt salg@collectia.dk og bed om de gratis moduler og vejledninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål til vores integration med Microsoft Dynamic NAV, er du velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål. Udfyld venligst formularen forneden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.