Skip to main content
Mød vores Coordinating Legal Assistent - Sabrina Poulsen
Sebastian S. •
23/06/2020

Mød vores legal-assistent, Sabrina Poulsen

“Det moralske aspekt er en klar drivfaktor for mig. Selvom vi sidder med mange fogedretssager og har travlt, er der altid et menneske bag, som fortjener en respektfuld behandling. Det er noget, som jeg minder mig selv om hver dag” siger Sabrina Poulsen, Coordinating Legal Assistent i Collectia.

Mød Sabrina Poulsen - Collectia

Stilling
Coordinating Legal Assistent

Uddannelse
Kommunom, COK Herlev

Ansat i Collectia
Juli 2018



Hvad er din baggrund?

Jeg har en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Da jeg færdiggjorde min uddannelse, blev jeg ansat hos Ballerup kommune, hvor jeg blandt andet har siddet med kontrol af udbetaling af offentlige ydelser og senere med opkrævning af diverse restance. Sideløbende med arbejdet i Ballerup kommune startede jeg på overbygning af min uddannelse på COK i Herlev. Her læste jeg kommunikation, social teori og psykologi. Et spændende og samtidig inspirerende forløb, der gjorde mig mere fokuseret på mennesker og de individer, som jeg hjalp igennem arbejdet.

I 2018 valgte jeg at søge nye veje og tog springet fra det offentlige til det private arbejdsmarked. Jeg havde behov for at udnytte mine kompetencer i en ny og anderledes kontekst. Derfor søgte jeg en stilling i Collectia, som jeg fandt via research på nettet. Jeg fik jobbet, og jeg kan kigge tilbage på en fantastisk tid. Det er et spring, som jeg i dag er utrolig glad for at have taget.

Hvad er dine arbejdsopgaver?

I juli 2018 blev jeg ansat i Collectia, hvor jeg startede som legal-assistent. Til at begynde med sad jeg primært med opgørelse og klargøring af sager før, imens og efter behandling i fogedretten. Man kan se det som en form for controller-rolle, hvor jeg kvalitetssikrede vores sager. Samtidig havde jeg også ansvar for at foretage de efterfølgende telefoniske og fysiske fogedretsmøder samt de udkørende fogedforretninger. Her taler jeg med vores kunders kunder omkring sikkerhedsstillelse, deres økonomiske situation og mulighed for at indgå i en afdragsordning til tilbagebetaling af gælden. Vi prøver at finde frem til en realistisk løsning, som begge parter i sagen er tilfredse med. Det er en udfordrende opgave at være mægler i denne situation, men samtidig en opgave jeg stadig sidder med i dag og værdsætter meget. Det moralske aspekt er en klar drivfaktor for mig. Selvom vi sidder med mange fogedretssager og har travlt, er der altid et menneske bag, der fortjener en respektfuld behandling. Det er noget, som jeg minder mig selv om hver dag.

Jeg sidder stadig i den samme afdeling, som jeg startede i. Dog har jeg langt mere ansvar nu. Jeg har bl.a. ansvar for koordinering af ressource- og arbejdsfordelingen i afdeling. Samtidig står jeg for oplæring af nye medarbejdere, der starter hos os. Når min afdelingsleder ikke er tilstede, har jeg mulighed for at træde til.

Hvad er det bedste ved dit job?

Det er den udvikling, som jeg får lov til at påtage mig. Man sidder aldrig stille, og man kan mærke, at vi alle brænder for vores job i hvert vores område. Der er en god ånd og fantastisk arbejdsmiljø, der tydeligt påvirker ens engagement og drivkraft. Samtidig bliver der lyttet til alle, hvis man har et forslag til ændringer eller forbedringer. Alle har en stemme og man bliver taget seriøst, uanset hvor du sidder i virksomheden. Det er meget værdifuldt for mig. Har man ændringsforslag til de systemer, som man daglig arbejder i, bliver der lyttet og eksekveret hurtigt. Vores IT-afdeling er hurtig til at implementere vores forbedringsforslag.

Mine kollegaer er også et element der gør, at jeg trives i Collectia og elsker at gå på arbejde. Man kan tydeligt mærke, at Collectia er en arbejdsplads, som alle medarbejderne holder af.

Hvorfor Collectia?

Det hænger meget sammen med mit studie og de fag, som jeg beskæftigede mig med. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og jeg kan godt lide at blive udfordret og forsøge at få det bedste ud af en given situation, selvom udgangspunktet og situationen kan være besværlig eller meget udfordrende. Det giver mig personligt noget, at jeg hver dag kan hjælpe mennesker videre.


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg