Skip to main content
Collectia opkøber norsk inkassofirma Equity Gruppen AS - Inkasso Blog
Sebastian S. •
01/11/2021

Nyhedsbrev: Collectia har vokseværk, igen. Opkøber norsk inkassovirksomhed.

Tilbage i marts måned kunne vi med glæde fortælle, at vi havde opkøbt Kredinor i Danmark i forbindelse med vores ekspansionsstrategi. Denne glæde oplever vi på ny, da vi nu kan byde endnu en stærk spiller velkommen til Collectia-Familien. Denne gang styrker vi vores position på det norske marked, hvor vi har opkøbt det veletablerede inkassofirma, Equity Gruppen AS. Virksomheden har gennem de seneste år vist sig at være en hurtigt voksende virksomhed med fokus på digitalisering og gode IT-integrationer til forskellige regnskabsprogrammer – en tilgang som Collectia generelt besidder, da vi også ser det tydelige bindeled mellem fakturaudsendelse og den efterfølgende opfølgning.

Som tidligere kommunikeret ejer Collectia Group allerede det Norske inkassoselskab Crone AS, hvorfor de to norske selskaber vil fusionere under Collectia Norge AS. Fusionen vil medføre at Collectia kan etablere sig som en endnu mere solid og stærkere aktør på det norske marked, hvor vi allerede servicerer mange klienter.

“Vi ser købet af Equity Group som en kæmpe mulighed for alle parter. Synergieffekten af dette gør det muligt at tage større andele af det norske og nordiske marked – samtidig med at vi værner om de værdier, der ligger til grund for de to virksomheder”, siger Otto Havneraas, administrerende direktør i Crone AS.

Et perfekt match

De to norske virksomheder komplimenterer hinanden på flere måder. Med deres forskellige klient-segmenter vil de sammen supplere hinanden og dække en større del af markedet i forskellige brancher. De vil også nyde godt af hinandens styrker, blandt andet i form af nye teknologiske løsninger, solide salgsteams og etableret samarbejde på tværs af de nordiske grænser. Administrerende direktør i Equity Gruppen AS, Benth Walmestad, forklarer, at det nye ejerskab vil være positivt for både eksisterende kunder, partnere og medarbejdere.

“Vi vil levere de samme ydelser med de samme mennesker, men med et udvidet produktsortiment, nu også i hele Norden. Gennem Collectia-systemet vil vi fortsat være meget konkurrencedygtige – og ikke mindst være endnu bedre rustet til de forandringer og teknologiske udfordringer, der kommer i fremtiden”, siger Walmestad.

Hvad betyder det for dig?

Hvis du på nuværende tidspunkt ikke anvender vores norske afdeling til inddrivelse af norske krav, har opkøbet ingen påvirkning. Har du derimod norske sager, vil du fremadrettet opleve en bedre service i form af optimerede løsninger.

Christian la Cour Valentin, CEO for Collectia Group, tilføjer: “Equity Gruppen er en meget attraktiv partner for Collectia til at udvide og diversificere vores norske tilstedeværelse. Vi er glade for at byde Equity Gruppen velkommen i Collectia-koncernen og tror på, at vi sammen kan levere endnu bedre produkter og services på tværs af vores markeder”.

Færre inkassosager med Qatchr

Er du en af de få, som ikke har prøvet vores nye kreditvurderingsplatform? Det skal du ikke være ked af. Vi tilbyder nemlig en prøveperiode på 14 dage – naturligvis gratis og helt uden binding!

Qatchr kan hjælpe din virksomhed med at identificere dårlige handler og derved undgå fakturaer, der ikke bliver betalt.

Qatchr mobil kreditvurdering

Vil du høre mere om det nye opkøb eller vores mange løsninger, er du velkommen til at kontakte os på salg@collectia.dk.

Med venlig hilsen,

Sebastian Storm,
Marketingansvarlig


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg