Skip to main content

CarPeople

Er du træt af at bruge din dyrebare tid på kunder, der ikke betaler deres regninger rettidigt? Vi forstår at tid er lig med penge, og hvor frustrerende og ressourcekrævende fakturaopfølgning kan være.

Som CarPeople-medlem tilbyder vi at tage os af din fakturaopfølgning – lige fra rykkerservice, inkassoservice, administration af afdragsordninger og rådgivning til evt. retlig behandling.

Og bare rolig, vi lever op til CarPeople-navnet med en høj standard for kundeservice, der er retfærdig, respektfuld og gennemsigtig.

CarPeoples medlemsfordele:

  • 65 % rabat på rykker– og inkassoservice

  • 100 % hovedstol retur i udenretlig proces

  • 35 % rabat på kreditvurdering via Qatchr

  • Gratis support og vejledning

Sådan forløber rykker- og inkasso

Gratis rykkerservice i CarPeoples medlemsaftale

Manglende håndtering af rykkersager kan have en betydelig indvirkning på din likviditet og bundlinje. Hvorfor ikke overlade det til Collectia?

Hvis din kunde ikke overholder betalingsfristen på en faktura, sender vi professionelle rykkermeddelelser via brev, SMS og e-mail. Hvis betalingen stadig udebliver, kan din ubetalte faktura automatisk blive overført til vores inkassoproces.

Som medlem af CarPeople tilbyder vi dig en CollectiaPlus-aftale, hvor du uden ekstra omkostninger kan vælge at benytte vores rykkerservice.

Rykkerservice Collectia

Integration til dit regnskabsprogram

Fakturaopfølgning på autopilot

Send din ubetalte faktura til inddrivelse direkte fra dit Visma e-conomic eller Dinero regnskabsprogram.

Kreditvurdér din kunde inden du sælger eller udfører reparationer – Spar 35%

Vurdér betalingsevnen hos både private og erhvervskunder for at mindske risikoen for ubetalte fakturaer og økonomisk tab.

På dine erhvervskunder får du blandt andet indsigt i anbefalet kreditmax, betalingsanmærkninger, ledelse, årsregnskaber, konkursanalyse og kreditscore. På dine privatkunder kan du se betalingsanmærkninger, CPR-validering, adresseændring, køretøjer og kundens status (død, udrejst, uden fast bopæl, forsvundet, o.l.).

Som CarPeople-medlem sparer du 35% på vores kreditvurderingsværktøj, Qatchr.

Sådan kommer du i gang

Dine kontaktpersoner

Brænder du inde med spørgsmål eller ønsker du at komme i gang med dit abonnement. Så skynd dig at tage fat i Oscar og Malene.

Oscar Bøjland og Malene Kristensen,
salg@collectia.dk
+45 7730 1314