Skip to main content
Dinero regnskabsprogram og inkasso med Collectia - Blogindlæg
Sebastian S. •
02/09/2021

Dinero regnskabsprogram og inkasso med Collectia

Er du selvstændig, bogholder eller økonomiansvarlig, så kender du uden tvivl til frustrationen over dårlige betalere – mange betaler for sent, mens en håndfuld måske aldrig betaler, hvad de skylder dig. Virksomheden kan heldigvis gøre meget selv; sende rykkerskrivelser, pålægge renter, rykkergebyrer – men en gang imellem er der behov for et inkassofirma i ryggen.

Med Dinero regnskabsprogram har du Collectia lige ved hånden – og det har sandsynligvis aldrig været nemmere at sende en sag til inkasso hos et inkassofirma, som med vores integration.

Danmarks stærkeste inkassofirma direkte i dit regnskabsprogram

Er du Dinero bruger – er du kun et klik væk fra Danmarks stærkeste inkassoløsning.

Collectia er blandt nordens førende inkassofirmaer – og især når det kommer til udnyttelse og brug af teknologi.

For vores mere end 150 års erfaring med inkasso har gjort, at vi kender nødvendigheden af at udnytte enhver ny teknologi i arbejdet for at få dine penge hjem. Derfor har vi udviklet en integration til et af Danmarks førende regnskabsprogrammer for små- og mellemstore danske virksomheder, Dinero.

Bogføring og Inkasso har aldrig været nemmere

Dinero er blandt de nemmeste regnskabsprogrammer at bruge, hvis du er freelancer, selvstændig eller driver en mindre forretning. Bogholderiet og fakturering har aldrig været nemmere, og dit regnskab er online – helt uden at kende til debet og kredit.

Med Dinero er inkasso heldigvis lige så nemt! Du skal blot trykke:

Salg → Vælg den faktura du vil sende til inkasso → Opret inkassosag.

Denne funktion kommer automatisk frem, når der som minimum er sendt én rykker inkl. inkassovarsel, og der er gået minimum 10 dage.

Hvad koster inkasso gennem Dinero?

Som bruger af Dinero får du 100% af din hovedstol (fakturaens totalbeløb) – inkl. egne rykkergebyrer og renter – hvis Collectia henter alle dine penge hjem i inkassoforløbet.

Collectia lever udelukkende af de omkostninger, der pålægges.

Hvem er Collectia?

Collectia er en dansk inkassovirksomhed med en historie, der strækker sig mere end 150 år tilbage.

Collectia har over årene altid været et af Danmarks førende inkassofirmaer; der hver dag arbejder benhårdt for at få vores klienters betaling hjem.

Collectia har altid været førende på den teknologiske front, og af samme årsag har vi også udarbejdet en integration til Dinero – så inkasso kan være så nemt som overhovedet muligt; for dig som bruger.


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg