Skip to main content
Vi gør tingene anderledes - Collectia Inkassofirma - Blog
Sebastian S. •
14/09/2021

Sådan adskiller vi os fra andre inkassofirmaer og advokater

At vælge et inkassofirma kan være svært – og en smule uoverskueligt.

Der findes i Danmark omkring 150 autoriseret inkassofirmaer, der kan og må hjælpe dig med inkasso. Mange af de 150 er både dygtige og kompetente til inkasso – og i at få hentet dine penge hjem.

Derudover må alle danske advokater også hjælpe dig med inkasso; det er dog de færreste advokater, der tilbyder denne tjeneste – og ofte kun til eksisterende kunder, eller til kunder med specielle produktsammensætninger såsom ejendomsadministration eller lignende.

Med så mange muligheder for at vælge inkassofirma eller inkassoadvokat i Danmark; hvem skal man så vælge? og hvordan skiller Collectia sig ud fra konkurrenterne?

Vi forsøger i denne artikel at tage de objektive briller på; og fortæller, hvordan vi mener, at vi skiller os (positivt) ud fra konkurrenterne; advokaterne og inkassofirmaerne.

Vi er digitale i vores mindset – og det er til din fordel

Hos Collectia tror vi på, at inkasso skal være så nemt som overhovedet muligt; uanset om du er klient og skal have oprettet en inkassosag og vil følge med i inddrivelsen online – eller om du er kunde, og blot vil betale en ubetalt faktura.

For inkasso skal fylde så lidt som overhovedet i din verden – og med Danmarks måske største IT-setup i inkassobranchen; giver det dig som klient hurtig oprettelse og mulighed for at følge dine sager døgnet rundt, når du har tid.

Vores IT-setup opdateres løbende og vi har over 25 interne udviklere, som er med til at sikre vores klienter og deres kunder, at vi altid har de nyeste og bedste teknologier – når det kommer til inkasso.

Som en af de få i Danmark tilbyder vi SMS Pay i forbindelse med inkasso; debitor har mobilen lige ved hånden – og det er nemt. Vi ved mange inkassofirmaer ikke gør det – og det er en skam!

IT-virksomhed med en inkassolicens

Collectia er lige så meget en IT-virksomhed, som vi er en inkassovirksomhed. For udover altid at have de nyeste teknologier og betalingsmuligheder til rådighed for klienterne og deres kunder – så har vores hold af dygtige udviklere også brugt vores mere end 150 års erfaring med inkasso til at skabe algoritmer i hverdagen.

Danmarks måske største og mest avancerede inkasso-algoritme kaldes i daglig tale for CAI; Collectia Artificial Intelligence – eller på dansk; Collectia Kunstig Intelligens.

Vores inkasso-algoritme, CAI, er bygget på mange års erfaring med inkasso, og gør os som inkassofirma i stand til at sikre den mest effektive sagsbehandling. CAI kan eksempelvis fortælle hvilket forløb en specifik inkassosag skal køre i; efter en nøje vurdering og screening af kunden og sagstypen. Dermed får kunden altid den bedst mulige behandling – vurderet ud fra data fra årsvis erfaring.

Det sikrer dig som klient, at dine sager løses på bedst mulige vis – og så hurtigt som overhovedet muligt.

Læs mere om CAI og kunstig intelligens →


Gratis materiale


Tilmeld nyhedsbrev


Seneste indlæg