Sådan adskiller vi os fra andre inkassofirmaer og advokater

At vælge et inkassofirma kan være svært – og en smule uoverskueligt.

Der findes i Danmark omkring 150 autoriseret inkassofirmaer, der kan og må hjælpe dig med inkasso. Mange af de 150 er både dygtige og kompetente til inkasso – og i at få hentet dine penge hjem.

Derudover må alle danske advokater også hjælpe dig med inkasso; det er dog de færreste advokater, der tilbyder denne tjeneste – og ofte kun til eksisterende kunder, eller til kunder med specielle produktsammensætninger såsom ejendomsadministration eller lignende.

Med så mange muligheder for at vælge inkassofirma eller inkassoadvokat i Danmark; hvem skal man så vælge? og hvordan skiller Collectia sig ud fra konkurrenterne?

Vi forsøger i denne artikel at tage de objektive briller på; og fortæller, hvordan vi mener, at vi skiller os (positivt) ud fra konkurrenterne; advokaterne og inkassofirmaerne.

 

Vi er digitale i vores mindset – og det er til din fordel

Hos Collectia tror vi på, at inkasso skal være så nemt som overhovedet muligt; uanset om du er klient og skal have oprettet en inkassosag og vil følge med i inddrivelsen online – eller om du er kunde, og blot vil betale en ubetalt faktura.

For inkasso skal fylde så lidt som overhovedet i din verden – og med Danmarks måske største IT-setup i inkassobranchen; giver det dig som klient hurtig oprettelse og mulighed for at følge dine sager døgnet rundt, når du har tid.

Vores IT-setup opdateres løbende og vi har over 25 interne udviklere, som er med til at sikre vores klienter og deres kunder, at vi altid har de nyeste og bedste teknologier – når det kommer til inkasso.

Som en af de få i Danmark tilbyder vi SMS Pay i forbindelse med inkasso; debitor har mobilen lige ved hånden – og det er nemt. Vi ved mange inkassofirmaer ikke gør det – og det er en skam!

 

IT-virksomhed med en inkassolicens

Collectia er lige så meget en IT-virksomhed, som vi er en inkassovirksomhed. For udover altid at have de nyeste teknologier og betalingsmuligheder til rådighed for klienterne og deres kunder – så har vores hold af dygtige udviklere også brugt vores mere end 150 års erfaring med inkasso til at skabe algoritmer i hverdagen.

Danmarks måske største og mest avancerede inkasso-algoritme kaldes i daglig tale for CAI; Collectia Artificial Intelligence – eller på dansk; Collectia Kunstig Intelligens.

Vores inkasso-algoritme, CAI, er bygget på mange års erfaring med inkasso, og gør os som inkassofirma i stand til at sikre den mest effektive sagsbehandling. CAI kan eksempelvis fortælle hvilket forløb en specifik inkassosag skal køre i; efter en nøje vurdering og screening af kunden og sagstypen. Dermed får kunden altid den bedst mulige behandling – vurderet ud fra data fra årsvis erfaring.

Det sikrer dig som klient, at dine sager løses på bedst mulige vis – og så hurtigt som overhovedet muligt.

 

Inkasso API

Vores digitale mindset er på alle måder en fordel for vores klienter og samarbejdspartnere.

Vi er også stolte over at være blandt Danmarks eneste inkassovirksomheder med en API. En API, eller Application programming interface, gør det muligt at kommunikere med omverdenens systemer og programmer – og dermed et hav af muligheder.

Vores API bruges af mange af vores klienter, der direkte fra eget system kan sende sager til inkasso – ved blot få klik, fra eksempelvis deres ERP eller regnskabsprogram.

Udover kunder, gør en lang række af vores samarbejdspartnere også brug af vores API – som eksempelvis Dinero. Dermed har Dinero gjort det nemt for deres brugere at sende deres ubetalte fakturaer til inkasso.

 

150 års erfaring med inkasso

Collectia har mere end 150 års erfaring med inkasso; og ved derfor hvordan inkasso på bedst mulige vis – for din virksomhed.

For inkasso handler også om meget andet end blot IT – inkasso handler om at behandle kunden på bedst mulig vis – og ud fra en faglig uddannet baggrund. For hos Collectia er vores medarbejdere og deres mange års erfaring med inkasso og gældsinddrivelse kernen i alt vi gør – og det kommer dig som klient til gode.

 

Har du lyst til at prøve os af ved selvsyn?

Vi ved godt, at vi kan fortælle mange ting om vores service og produkter – men hvad med at prøve os af ved selvsyn?

Kontakt vores salgsafdeling allerede i dag på 7730 1480 eller salg@collectia.dk – og hør om hvordan vi kan skræddersy et inkassoforløb, der passer præcis på din virksomheds behov.